Duo en Meet zijn samengevoegd in een nieuwe Meet-app. Gebruikers van de app Meet (origineel) kunnen de nieuwe app downloaden.

Google Meet-deelnemers vastzetten of dempen

Selecteer een deelnemer op het tabblad Mensen om deze vast te zetten of diens geluid uit te zetten.

Tot 3 items vastzetten in Google Meet

Belangrijk:

• U kunt geen items vastzetten in de Companion-modus. Bekijk meer informatie over de Companion-modus.
  • U kunt alleen items vastzetten als u deelneemt met volledige audio en video.
  • Als u een doventolk gebruikt, kunt u de presentatie en de tolk tegelijkertijd vastzetten.
  • U kunt maximaal 3 deelnemers of presentaties vastzetten in Google Meet.

Zo zet u items vast:

• Deelnemers of presentaties in een vergadering: Plaats de muisaanwijzer op een tegel en klik op Vastzetten .
  • Deelnemers of presentaties die niet in beeld zijn:
    1. Klik rechtsonder op het deelvenster Mensen People Tab.
    2. Klik naast de deelnemer of presentatie in de vergadering op Vastzetten .

U krijgt een melding als u het maximumaantal deelnemers en presentaties heeft vastgezet.

Optioneel: Als u iemand wilt losmaken, plaatst u de muisaanwijzer op de tegel en dan klik op Losmaken .

De microfoon van een deelnemer uitzetten

Als u een echo of achtergrondgeluid hoort tijdens een vergadering, kunt u het geluid van de microfoons van andere deelnemers uitzetten.

Criteria

Tip: Het volgende geldt als Hostbeheer uitstaat. Als Hostbeheer aanstaat, kunnen alleen de primaire host en co-hosts het geluid van andere deelnemers uitzetten.

Als de vergadering is georganiseerd via een persoonlijk account, kan alleen de moderator van de vergadering andere deelnemers dempen.

Bij vergaderingen die georganiseerd zijn via een Google Workspace-account, kan een deelnemer in het domein dat de vergadering heeft georganiseerd het geluid van een andere deelnemer zo nodig uitzetten.

Voor vergaderingen die georganiseerd zijn via een Education-account, kunnen alleen makers van vergaderingen, eigenaren van agenda-afspraken en mensen die een vergadering op een hardwareapparaat in vergaderruimte hebben ingesteld, het geluid van andere deelnemers uitzetten.

• Plaats de muisaanwijzer op iemands afbeelding > klik op Geluid uitzetten "".
  • Klik rechtsonder op Mensen Mensen.
    • Klik naast de naam van een deelnemer op Geluid uitzetten .

Tip: Vanwege privacyredenen is het niet mogelijk om het geluid van een andere persoon weer aan te zetten. Vraag de deelnemer om hun audio aan te zetten. Tik op Geluid uitzetten "" om uw eigen geluid uit of weer aan te zetten.

Het geluid van alle deelnemers uitzetten

Belangrijk: Hostbeheer moet aanstaan om het geluid van alle deelnemers uit te zetten.

Makers van vergaderingen en eigenaren van agenda-afspraken kunnen het geluid van alle deelnemers tegelijk uitzetten. Deelnemers kunnen het geluid weer aanzetten nadat het is uitgezet.

• Klik rechtsonder op Mensen Mensen en dan Alles dempen "".
Bekijk meer informatie over hoe u Meet instelt voor onderwijs op afstand.

Telefonische deelnemers

Alleen voor betaalde Google Workspace-versies.

• Telefonische deelnemers moeten altijd op *6 drukken om het geluid van hun telefoon uit of weer aan te zetten.
  • Als uw geluid door iemand anders wordt uitgezet, kunt u het geluid alleen weer aanzetten met *6.