Duo i Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet. Els usuaris de Meet (original) poden baixar la nova aplicació.

Fixar o silenciar participants de Google Meet

Selecciona un participant a la pestanya "Persones" per silenciar-lo o fixar-lo.

Fixar fins a tres elements a Google Meet

Important: si utilitzes un intèrpret de llengua de signes, fixa la presentació i l'intèrpret alhora.

Pots fixar un participant, una presentació o fins a tres elements a Google Meet.

Per fixar participants o presentacions de la reunió:

1. Toca el mosaic del participant o la presentació.
  2. A la part inferior dreta del mosaic, toca Menú .
  3. Al menú emergent, toca Fixa

Consell: també pots fer doble toc sobre el mosaic d'un participant o d'una presentació per fixar-lo.

Per fixar un participant o una presentació que no s'inclou a la disposició:

1. Toca la pantalla.
  2. A la part superior dreta, toca l'identificador o el nom de la reunió.
  3. Al costat del participant o la presentació, toca Fixa

Opcional: per deixar de fixar algú, toca No fixis a l'extrem inferior dret del mosaic corresponent.

Silenciar el micròfon d'un participant

Si es produeix una realimentació acústica o hi ha soroll de fons en una reunió, et recomanem que silenciïs el micròfon de l'altre participant.

Idoneïtat

En el cas de les reunions organitzades amb un compte personal, només el moderador de la reunió pot silenciar la resta de participants.

En el cas de les reunions organitzades amb un compte de Google Workspace, un participant del domini que hagi organitzat la reunió pot silenciar-ne un altre, si cal.

En el cas de les reunions organitzades amb un compte de centre educatiu, només els creadors de la reunió, els propietaris dels esdeveniments del calendari o les persones que configuren la reunió en un dispositiu de maquinari de la sala poden silenciar altres participants.

Un cop siguis en una reunió, per silenciar un participant:

1. A la part superior esquerra, toca el nom de la reunió.
  2. A la pestanya "Persones", toca Menú Més and then Silencia  al costat del participant en qüestió.

Consell: per motius de privadesa, no pots deixar de silenciar una altra persona, sinó que has de demanar-li que deixi de silenciar el seu àudio. Per silenciar-te tu mateix o deixar de fer-ho, toca Silencia .

Persones que participen per telèfon

Només per a edicions de Google Workspace de pagament.

• Les persones que participen per telèfon han de prémer *6 per silenciar o deixar de silenciar el seu àudio.
  • Si algú altre silencia el teu àudio, només el pots deixar de silenciar prement *6.

Desactivar el feed de vídeo d'altres participants

Idoneïtat

Està disponible per a totes les edicions de Google Workspace, així com per a G Suite Basic i Business.

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Essentials Starter
  • Essentials
  • Subscriptors de Google One amb 2 TB o més d'espai d'emmagatzematge
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual

Pots posar el focus de la visualització de la reunió en el presentador o amagar els participants amb feeds de vídeo que et distreguin.

Important: això només afecta com ho veus tu.

1. A la reunió de Google Meet, toca el mosaic del participant o la presentació.
  2. A la part inferior dreta del mosaic, toca Menú .
  3. Al menú emergent, toca No mostris .

Consells:

• Per tornar a activar el vídeo, selecciona Comença a mirar Camera.
  • En dispositius mòbils, també hi ha l'opció de configuració de només àudio, que desactiva tots els feeds de vídeo alhora en lloc de fer-ho individualment. Per mostrar només àudio:
  1. Fes clic a Configuració .
  2. A "Configuració de vídeo", toca No mostris vídeos als mosaics.