Problemen met livestreams oplossen

Belangrijk: Videovergaderingen met livestreaming zijn alleen beschikbaar voor vergaderingen die zijn georganiseerd in bepaalde Google Workspace-versies.

Zo lost u problemen op als u een vergadering livestreamt.

Kijkers van livestreams:

Ik kan de videostream wel bekijken, maar er is geen audio

Probeer het volgende:

• Zet het volume hoger in Meet. Klik onderaan in de bedieningsbalk op Volume .
  • Zet het volume hoger op uw computer of telefoon.
  • Vraag de organisator of die zichzelf niet heeft gedempt in de vergadering en of de audio van de vergadering goed werkt.

De foutmelding 'Deze stream is niet beschikbaar voor je domein' wordt weergegeven

• Streams kunnen alleen worden bekeken door gebruikers binnen dezelfde organisatie als de organisator van de vergadering.
  • Log in met een account van dezelfde organisatie als de organisator van de vergadering. U moet bijvoorbeeld eerst uitloggen van uw persoonlijke Gmail-account en daarna inloggen op uw Google Workspace-account voor werk of school. Probeer daarna opnieuw om de stream te bekijken.

Ik zie de foutmelding Deze stream is niet beschikbaar voor je account

• Als u een livestream wilt bekijken, moet u bij dezelfde organisatie horen als de organisator van de vergadering.
  • Log in op een account van dezelfde organisatie als de organisator van de vergadering.
    • Voorbeeld: Als de organisator bij uw Google Workspace-organisatie voor werk of school hoort, logt u uit van uw persoonlijke Gmail-account en logt u in op uw Google Workspace-account.

Ik zie de foutmelding Wachten tot de stream wordt gestart

• De stream moet handmatig worden gestart door de organisator van de vergadering. Vraag de organisator of deze de livestream heeft gestart.
  • Dit bericht wordt weergegeven totdat de organisator op een computer op Meer Meer and then Streamen starten klikt, zelfs als de begintijd van de vergadering al is verstreken.

Waarom kan ik de nieuwe livestreamfunctie niet gebruiken?

• Deze functie is momenteel beperkt tot de eerste 10.000 kijkers.
    • U kunt livestreams nog steeds bekijken in de oorspronkelijke versie.
  • De uitrol verloopt geleidelijk en is misschien nog niet voor u beschikbaar.
  • Alleen gebruikers met de nieuwe versie kunnen reacties sturen.
  • Gebruik een computer voor de beste prestaties.
    • Sommige Android-apparaten ondersteunen bepaalde functies in de nieuwe livestreamfunctie.

Hoe geef ik feedback aan de presentator of organisator?

Neem rechtstreeks contact op met de presentator of organisator. U kunt vanaf de kijkerspagina niet rechtstreeks feedback sturen naar de presentator of organisator.

Hosts van livestreams:

Ik kan de knop 'Streamen starten' niet vinden

• Streamen moet vóór de vergadering worden ingesteld in Agenda. U kunt geen livestream toevoegen nadat de vergadering is gestart, omdat de code van de vergadering hierdoor wordt veranderd.
  • Streamen moet ook worden ingeschakeld door uw Google Workspace-beheerder. Alleen deelnemers uit dezelfde organisatie als de organisator van de vergadering kunnen streamen starten en stoppen.

Kijkers hebben geen toegang tot de livestream die ik heb ingesteld

• Nadat de vergadering is gestart, moet u op Meer Meer and then Streamen starten klikken.
  • Verder kan de livestream alleen worden bekeken door kijkers binnen dezelfde organisatie als de organisator van de vergadering.