Duo i Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet. Els usuaris de Meet (original) poden baixar la nova aplicació.

Corregir problemes relacionats amb la reproducció en directe

Important: la reproducció de videotrucades en directe només està disponible per a les reunions organitzades a través de determinades edicions de Google Workspace.

A continuació t'expliquem com pots resoldre problemes quan reprodueixes una reunió en directe.

Espectadors de la reproducció en directe:

Puc veure la reproducció, però no hi ha àudio

Prova de fer el següent:

• Apuja el volum a Meet. A la part inferior, a la barra de control, fes clic a Volum .
  • Apuja el volum a l'ordinador o al telèfon que estiguis utilitzant.
  • Demana a l'organitzador de la reunió que et confirmi que els participants no estan silenciats i que l'àudio funciona correctament.

Es mostra el missatge d'error "Aquesta reproducció en directe no està disponible per al teu domini"

• Només poden veure la reproducció en directe els usuaris que pertanyen a la mateixa organització que l'organitzador de la reunió.
  • Inicia la sessió amb el teu compte que pertany a la mateixa organització que l'organitzador de la reunió. Per exemple, tanca la sessió del teu compte personal de Gmail, torna a iniciar la sessió al teu compte de Google Workspace de la feina o del centre educatiu i, a continuació, torna a provar d'accedir a la reproducció.

Es mostra el missatge d'error "Aquesta emissió no està disponible per al teu compte"

• Per veure una reproducció en directe, has de pertànyer a la mateixa organització que l'organitzador de la reunió.
  • Inicia la sessió en un compte que pertanyi a la mateixa organització que l'organitzador de la reunió.
    • Per exemple: si l'organitzador forma part de la teva organització de la feina o de centre educatiu de Google Workspace, tanca la sessió del teu compte personal de Gmail i inicia la sessió al teu compte de Google Workspace.

Es mostra el missatge d'error "S'està esperant que s'iniciï la transmissió"

• L'organitzador de la reunió ha d'iniciar la reproducció en directe manualment. Demana-li que et confirmi que la reproducció en directe ha començat.
  • Aquest missatge es mostra fins que l'organitzador fa clic a Més Més and then Inicia la reproducció en un ordinador, encara que l'hora programada de la reunió hagi passat.

Per què no tinc la nova experiència de visualització de reproduccions en directe?

• Actualment, aquesta experiència està limitada als 10.000 primers espectadors.
    • Pots continuar veient transmissions en directe amb l'experiència original.
  • El llançament s'està fent gradualment i és possible que encara no el tinguis disponible.
  • Només els usuaris amb la nova experiència poden enviar reaccions.
  • Per gaudir de la millor experiència de visualització, fes servir un ordinador.
    • Alguns dispositius Android admeten determinades funcions a la nova experiència de transmissió en directe.

Com puc enviar suggeriments al presentador o a l'organitzador?

Contacta directament amb el presentador o l'organitzador, ja que no pots enviar-los els teus suggeriments des de la pàgina d'espectador.

Amfitrions de la reproducció en directe:

No trobo el botó "Inicia la reproducció"

• La reproducció en directe s'ha de configurar a Calendar abans que comenci la reunió. No hi pots afegir una reproducció en directe un cop ja ha començat, perquè això fa que el codi d'accés a la reunió canviï.
  • L'administrador de Google Workspace també ha d'haver activat la reproducció en directe. Només els participants de la mateixa organització que l'organitzador de la reunió poden iniciar i aturar la reproducció.

Els espectadors no poden accedir a la reproducció en directe que he configurat

• Després que comenci la reunió, has de fer clic a Més Més and then Inicia la reproducció.
  • A més, només poden veure la reproducció en directe els espectadors que pertanyen a la mateixa organització que l'organitzador de la reunió.