Google Meet ‑puhelut

Valitse puhelutili ja vahvista puhelinnumerosi.

Tärkeää:

• Yritys- ja oppilaitoskäyttäjien osalta järjestelmänvalvoja hallinnoi puhelutoimintoja Googlen lisäpalvelujen kautta. Alle 18-vuotiaat oppilaitoskäyttäjät eivät voi käyttää puhelutoimintoja. Lue lisää siitä, miten järjestelmänvalvojat hallinnoivat pääsyä palveluihin.
  • Puhelinnumerosi tietävät ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä Googlen palveluissa. Voit määrittää Google-tiliisi liitetyt puhelinnumerot Google-tilin asetuksista.

Puhelutilin valinta (vanhat puhelut)

Jos laitteesi esilataa Google-tilit, valitse tili, jolla haluat soittaa puheluja.

Voit myöntää Meetille pääsyn

• mikrofoniin ja kameraan
  • yhteystietoihin puheluja varten
  • laitteen ilmoituksiin.

Jos käytät Meetiä ilman Google-tiliä, lisää ja vahvista puhelinnumerosi.

• Jos puhelinnumerosi on vahvistettu mutta sinulla ei ole Google-tiliä, voit soittaa ja vastaanottaa puheluita tai liittyä kokouksiin vieraana, mutta et voi luoda tai ajoittaa kokouksia.
  • Jos haluat lisätä Google-tilin puhelinnumeron puhelutilille myöhemmin, napauta Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Puhelutili ja sitten Lisää tili.
    • Jos lisäät Google-tilin myöhemmin, käyttäjät voivat olla sinuun yhteydessä Googlen palveluissa sekä puhelinnumerosi että Google-tilisi kautta.

Puhelinnumeron vahvistaminen

Tärkeää:

• Sinun on vahvistettava puhelinnumerosi, jotta voit käyttää Meetiä mobiililaitteella, jossa on SIM-kortti.
  • Jos käyttämässäsi tabletissa tai mobiililaitteessa ei ole SIM-korttia etkä halua lisätä puhelinnumeroa, voit soittaa ja vastaanottaa puheluita Google-tililläsi.

Puhelinnumeron vahvistaminen:

1. Lisää iOS-laitteella puhelinnumerosi.
  2. Napauta Hyväksyn.
    • Jos lisäämäsi numero on jo yhdistetty Google-tiliin, se vahvistetaan automaattisesti.
    • Muussa tapauksessa Google Meet lähettää koodin tekstiviestillä antamaasi numeroon. Operaattorisi voi veloittaa tekstiviestistä.
  3. Lisää tekstiviestillä saamasi koodi.
    • Jos et saanut tekstiviestiä, napauta Yritä uudelleen.
    • Jos sinulla on mobiiliyhteys mutta et saa tekstiviestiä, napauta Soita minulle.
    • Jos ongelmat jatkuvat, tutustu vahvistuksen vianetsintäohjeisiin.

Vanhoihin puheluihin käytetyn tilin vaihtaminen

Näin poistat puhelutilin:

1. Avaa Google Meet ‑sovellus iOS-laitteella.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko .
  3. Napauta Asetukset ja sitten Puheluasetukset (vanha) ja sitten Puhelutili ja sitten Poista puhelutili.
    • Tämä toiminto poistaa vanhan Meetin soittohistorian.
  4. Valitse Poista.

Näin lisäät uuden puhelutilin:

1. Avaa Google Meet ‑sovellus iOS-laitteella.
  2. Napauta avataria oikeasta yläkulmasta.
  3. Napauta tiliä, jolla haluat soittaa vanhan toiminnon mukaisia puheluita.
  4. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko .
  5. Napauta Asetukset ja sitten Lisää puhelutili.
  6. Lisää ja vahvista puhelinnumerosi.

Vanhan toiminnon mukaiset puhelut yritys- tai koulutilillä

Tärkeää:

Yritys- ja koulutilien käyttäjät:

1. Avaa Google Meet ‑sovellus iOS-laitteella.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko .
  3. Valitse Asetukset .
  4. Napauta yritys- tai koulutilin vierestä Linkitä (vanhaan) puhelutiliin.