Kom godt i gang med opkald i Google Meet

Vælg din opkaldskonto, og verificer dit telefonnummer.

Vigtigt!

• For Business- og EDU-brugere styrer din administrator opkaldsfunktionen via kontakten Yderligere Google-tjenester. EDU-brugere på under 18 år har ikke adgang til opkaldsfunktioner. Få flere oplysninger om, hvordan administratorer kan administrere adgang til tjenester.
  • Andre, der kender dit telefonnummer, kan kontakte dig via Google-tjenester. Du kan administrere de telefonnumre, der er knyttet til din Google-konto, i indstillingerne for Google-kontoen.

Vælg din opkaldskonto (til forældede opkald)

Hvis din enhed forudindlæser Google-konti, skal du vælge den konto, du vil foretage opkald med.

Du kan give Meet adgang til:

• Din mikrofon og dit kamera
  • Dine kontakter til opkald
  • Notifikationer på din enhed

Hvis du vælger at bruge Meet uden en Google-konto, skal du angive og verificere dit telefonnummer.

• Hvis du har et verificeret telefonnummer, men ikke en Google-konto, kan du foretage og modtage opkald eller deltage i møder som gæst, men du kan ikke oprette eller planlægge møder.
  • Hvis du vil føje en Google-konto til opkaldskontoen for dit telefonnummer på et senere tidspunkt, skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Opkaldskonto og derefter Tilføj konto.
    • Hvis du vælger at tilføje en Google-konto på et senere tidspunkt, kan andre kontakte dig i Google-tjenester ved hjælp af både dit telefonnummer og din Google-konto.

Verificer dit telefonnummer

Vigtigt!

• Hvis du vil bruge Meet på en mobilenhed med et SIM-kort, skal du verificere dit telefonnummer.
  • Hvis du bruger en tablet eller en mobilenhed uden et SIM-kort og vælger ikke at tilføje et telefonnummer, kan du foretage og modtage opkald med din Google-konto.

Sådan verificerer du et telefonnummer:

1. Angiv dit telefonnummer på din iOS-enhed.
  2. Tryk på Acceptér.
    • Hvis det nummer, du angiver, allerede er knyttet til en Google-konto, bliver det automatisk verificeret.
    • Hvis det ikke er tilfældet, sender Google Meet en kode til det nummer, du angiver. Dit mobilselskab opkræver muligvis et gebyr for dette.
  3. Angiv den kode, du modtager i sms-beskeden.

Skift den konto, du bruger til gamle opkald

Slet din opkaldskonto:

1. Åbn Google Meet-appen på din iOS-enhed.
  2. Tryk på menuen øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Opkaldsindstillinger (tidligere) og derefter Opkaldskonto og derefter Slet opkaldskonto.
    • Denne handling sletter din opkaldshistorik i Meet (forældet).
  4. Tryk på Slet.

Tilføj ny opkaldskonto:

1. Åbn Google Meet-appen på din iOS-enhed.
  2. Tryk på din avatar øverst til højre.
  3. Tryk på den konto, du vil foretage forældede opkald med.
  4. Tryk på menuen øverst til venstre.
  5. Tryk på Indstillinger og derefter Tilføj opkaldskonto.
  6. Tilføj og verificer dit telefonnummer.

Foretag forældede opkald med din Business- eller EDU-konto

Vigtigt!

For Business- og EDU-brugere:

1. Åbn Google Meet-appen på din iOS-enhed.
  2. Tryk på menuen øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Tryk på Knyt til opkaldskonto (gamle indstillinger) ud for din Business- eller EDU-konto.