Jos haluat testata reaaliaikaisia tekstityskäännöksiä, rekisteröidy Meetin tekstityskäännösten betaohjelmaan.

Videopuhelun tietojen katsominen ja liitteet

Voit nähdä videopuhelun tiedot ja liitteet kokouksessa ollessasi.
  1. Liity Meet-videopuheluun.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Kokouksen tiedot  ja sitten Kopioi liittymistiedot Kopioi
  3. Liitä kokouksen tiedot sähköpostiin, chatiin tai toiseen sovellukseen.
  4. Klikkaa Lähetä.

Vinkki: Voit avata kalenteritapahtumaan liitetyt tiedostot klikkaamalla Liitteet Liitä.

Lue lisää liitteiden lisäämisestä kalenteritapahtumiin