Tietoja uudesta Google Meet ‑sovelluksesta

Yritys- ja koulutileillä käytettävä Meet-puhelutoiminto sisältyy laajennetun käyttöönoton ominaisuuksiin, eikä se ole välttämättä vielä kaikkien saatavilla.

Google Duo ja Google Meet ovat yhdistyneet uudeksi Meet-sovellukseksi, joka sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Google Duo on nyt Google Meet . Lue lisää uuden Meet-sovelluksen lataamisesta.

Meet-sovelluksen saatavilla olevat ominaisuudet ja salaustavat ovat erilaisia kokouksissa, Meet-puheluissa (vain yritys- ja koulutilien käyttäjät) sekä vanhoissa Meet-puheluissa (aiemmin Duo). Lue lisää Meet-puheluiden ja ‑kokousten salauksesta.

Lisätietoja kokouksista

Tärkeää: Sinun pitää ensin kirjautua Google-tilille.

Voit pitää nopeasti pilvisalattuja Google Meet ‑kokouksia ja liittyä sellaisiin linkin avulla. Voit lisätä kokoukset myös kalenteriin. Lue lisää Google Meet ‑videokokouksen aloittamisesta ja ajastamisesta.

Kokouksissa voi käyttää viimeisimpiä, yritystason vaatimukset täyttäviä Meet-ominaisuuksia:

Vinkkejä:

Lisätietoja Meet-puheluista

Meet-puhelut (saatavilla vain yritys- ja koulutilien käyttäjille):

Puhelimella voit soittaa pilvisalattuja 1:1-puheluita muille organisaation käyttäjille suoraan heidän Workspace-tililleen. Näin he saavat ilmoituksen tulevasta puhelusta. Lue lisää Meet-puheluiden soittamisesta.

Meet-puheluissa voi käyttää viimeisimpiä, yritystason vaatimukset täyttäviä Meet-ominaisuuksia: Meet-puheluissa ei voi käyttää vanhoja puhelutoimintoja:
  • Ryhmäpuhelut
  • Viestit
  • Hetket
  • Perhetila
  • Kop kop

Vinkki: Järjestelmänvalvoja hallitsee Meet-puheluita ja ‑kokouksia. Lue lisää Meet-kokousten laittamisesta päälle organisaatiossa.

Lue lisää vanhoista Meet-puheluista (aiemmin Duo)

Klassinen Duo on päästä päähän salattu versio, jolla voi soittaa suoraan tiettyyn numeroon tai ryhmään. Lue lisää vanhojen Meet-puheluiden soittamisesta.

Vanhat puhelutoiminnot

Kun Duo päivittyi Meetiksi, sen vanhat puhelutoiminnot lisättiin Meet-sovellukseen. Päivitetyssä sovelluksessa on tehokkaampia toimintoja, eikä Duon käyttäjien tarvitse ladata uutta sovellusta. Seuraavat ovat edelleen käytössäsi:

• 1:1- tai ryhmäpuhelut ystävien ja perheenjäsenten kanssa puhelinnumeron tai sähköpostin kautta
  • hauskat suodattimet ja tehosteet
  • viestien lähettäminen
  • soittaminen käytössä olevilla laitteilla Google Assistantin kautta
  • Meet-hetket
  • perhetila
  • videopuheluiden esikatselu Kop kop ‑ominaisuudella.

Vinkkejä:

Lataa uusi Meet-sovellus mobiililaitteelle.

Kokousominaisuuksien käyttäminen uudessa Meet-sovelluksessa

Päivityksen myötä voit ajoittaa tai luoda kokouksen tai liittyä sellaiseen. Saat käyttöösi myös Google Meetin kokousominaisuudet. Tämän päivityksen myötä voit

Lue, miten Google Meetin ominaisuuksia käytetään uudessa Meet-sovelluksessa.

Tärkeää: Kokousominaisuuksia voi kokeilla vain Google-tilille kirjautuneena. Jos tili perustuu vain puhelinnumeroon, kokoukset eivät ole käytettävissä.

Puheluominaisuuksien käyttäminen uudessa Meet-sovelluksessa

Päivityksen yhteydessä Duon puheluominaisuudet lisättiin Meetiin . Päivitys parantaa sovelluksen toimintaa, eikä uutta sovellusta tarvitse ladata erikseen. Käytettävissäsi ovat edelleen kaikki tutut Google Duon ominaisuudet, kuten

• videopuhelut ystävien ja perheenjäsenten kanssa puhelinnumeron tai sähköpostin kautta
  • hauskat suodattimet ja tehosteet
  • viestien lähettäminen
  • soittaminen käytössä olevilla laitteilla Google Assistantin kautta.

Google Duo on nyt Google Meet . Käytä Google Meetiä videopuheluihin ja kokouksiin.

• Google Duon videopuheluominaisuudet ovat edelleen käytettävissä.
  • Jos olet käyttänyt Google Duoa tai Meetiä maksutta, myös uusi versio on maksuton.
  • Google Duon keskusteluhistoria, yhteystiedot ja viestit säilyvät.
  • Gmailin Meet pysyy ennallaan.
  • Yritysten ja oppilaitosten järjestelmänvalvojille on saatavilla lisätietoja käyttäjien siirtymisen hoitamisesta. Lue lisää käyttäjien puheluominaisuuksien ylläpitämisestä.
  • Jos haluat käyttää yhdistettyä versiota, varmista, että automaattiset päivitykset ovat päällä. Sovelluksen päivittäminen Android-laitteilla.