Knyt en Google-konto til Meet

Hvis du vil bruge Google Meet, skal du tilknytte din Google-konto eller dit telefonnummer. Dine tilgængelige Google-konti føjes automatisk til Meet, når du åbner appen. Følgende sker, når du knytter din Google-konto til din opkaldskonto i Meet-appen:

• Du kan bruge Meet-opkald på flere forskellige enheder.
  • Personer med dit telefonnummer eller dine Google-kontooplysninger, f.eks. din Gmail-adresse, kan:
    • Se, at du bruger Meet-opkald.
    • Ringe til dig med Meet-appen.

Føj din Google-konto til Meet

Hvis du vil bruge opkald på flere enheder til at få adgang til Meet-funktioner på din computer, skal du foruden dit telefonnummer tilføje din Google-konto. Se, hvordan du kommer godt i gang med opkald i Google Meet.

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Log ind med din Google-konto.
    • Meet tilføjer automatisk tilgængelige Google-konti.

Fjern din Google-konto fra Meet

Vigtigt! Når du fjerner din Google-konto, kan du ikke bruge Meet-opkald i din browser.

Når du fjerner din Google-konto:

• Du er logget ud af Meet-opkald på alle dine enheder med undtagelse af den enhed, der er verificeret med dit telefonnummer.
  • Du kan stadig foretage opkald og sende beskeder på den enhed, der er verificeret med dit telefonnummer.
  • Dit telefonnummer knyttes ikke til din Google-konto i Meet.

Sådan fjerner du din Google-konto fra Meet i din browser:

1. Log ind på meet.google.com/calling/ på din computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Konto og derefterFjern Google-konto.
  4. Klik på Fjern konto.