Brug Google Meet-funktioner i den nye Meet-app

Google Duo er blevet opgraderet til at inkludere både videoopkald og mødefunktioner på mobilenheder og nettet. Når udrulningen er udført, opdateres din app og dit ikon også til Google Meet . Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer din app på Android-enheder.
Når du kommunikerer i den nye Meet-app, kan du bruge enten:
  • 1:1- og gruppevideoopkald: Den klassiske Duo-oplevelse med E2E-kryptering, hvor der ringes til et nummer eller en gruppe direkte. Dit opkald har en hængelås og et vandmærke i opkaldet, som bekræfter, at det er E2E-krypteret.
  • Møder: Muligheden for at oprette eller deltage i et skykrypteret Google Meet-møde via et link, når du er klar. Tilgængelige funktioner og krypteringsmetoder er forskellige i videoopkald og -møder.

Vigtigt! Du skal være logget ind med en Google-konto for at prøve mødefunktioner. Konti, der kun har et telefonnummer, kan ikke bruge møder.

Du kan bruge Google Meet-pakken med funktioner og egenskaber i den nye Meet-app på din Android- eller iOS-enhed eller på nettet. Du kan stadig foretage ubegrænsede videoopkald på din telefon uden tidsgrænser. Hvis du vil foretage et 1:1- eller gruppevideoopkald, skal du vælge en kontakt, en gruppe eller ringe til et nummer. Få flere oplysninger om, hvordan du foretager et opkald i Google Meet.

Startskærmen viser også planlagte møder, der er knyttet til din Google-konto, din liste over kontakter, du har ringet til for nylig, og du kan søge efter kontakter, der er synkroniseret fra din enhed til appen. Få flere oplysninger om, hvordan du finder og inviterer kontakter.

Når du foretager et 1:1- eller gruppevideoopkald i Meet, har du de samme videoopkaldsfunktioner, som var tilgængelige i Duo.

Når du opretter, planlægger eller deltager i et møde, har du adgang til de mødefunktioner, der giver dig mulighed for at:

Få flere oplysninger om ændringer af Google Duo.

Vigtigt! Tilgængeligheden af visse mødefunktioner afhænger af dit nuværende Google Meet-abonnement. Få flere oplysninger om udvidede Meet-funktioner, der er tilgængelige for Google Workspace-udgaver.

Opret eller planlæg et møde i den nye Meet-app

Vigtigt! Hvis du kun er registreret med et telefonnummer, kan du tilføje en mailadresse for at oprette møder.

1. Åbn Meet-appen .
  2. Tryk på Nyt nederst til højre.
  3. Vælg en af mulighederne:
    • Opret et nyt møde
      1. Vælg en af mulighederne for at dele et mødelink:
        • Kopiér
          • Du kan sende det via mail, besked mv.
        • Del Share
      2. Tryk på Deltag i møde for at deltage i det nye møde, du har oprettet.
    • Planlæg i Google Kalender
      • Vigtigt! Når du trykker på denne mulighed, åbnes Google Kalender-appen med en redigerbar begivenhed.
  4. Hvis du vil ændre en begivenheds titel og tidspunkt, tilføje gæster og foretage andre ændringer, skal du åbne den i Google Kalender.
  5. Tryk på Gem øverst i højre hjørne.
  6. Brug knappen Tilbage på din enhed til at vende tilbage til Meet-appen .
  7. Tilgå mødet på startskærmen eller via mødelinket i din kalenderbegivenhed.
Deltag i et møde

Vigtigt! Du kan kun se kommende møder i appen, hvis din konto har planlagte møder.

1. Åbn Meet-appen .
  2. Tryk på mødenavnet under "Møder".
  3. Tryk på Deltag.

Deltag i et videomøde med en mødekode eller et kaldenavn

Hvert Meet-videomøde har en kode, du kan bruge til at deltage i mødet. Mødekoden består af en række tegn, f.eks. abc-defg-hjk. Du kan finde mødekoden i oplysningerne om, hvordan du deltager, eller i slutningen af mødelinket.

For Google Workspace-brugere: Et kaldenavn er en forståelig frase, f.eks. vores-møde. Du kan vælge et kaldenavn og dele det med andre i din organisation, så alle hurtigt kan deltage i det samme møde.

1. Åbn Meet-appen , og tryk på søgefeltet.
  2. Tryk på Angiv en Meet-kode.
  3. Angiv mødekoden eller kaldenavnet.
    Tip! Du behøver ikke at angive bindestregerne i mødekoden.
  4. Tryk på Deltag i mødet.
  5. (Valgfrit) Afhængigt af om du deltager fra en anden organisation eller er logget ind på en Google Workspace-konto, skal du vælge en af mulighederne:
    • Vælg Anmod om at deltage.
    • Angiv dit navn, og tryk på Anmod om at deltage.
Få flere oplysninger om privatliv i opkald og møder

Den nye Meet-app bruger adskillige krypteringsmetoder til at beskytte dine data.

• Til 1:1- og gruppevideoopkald: E2E-kryptering bruges til at maskere data med en kode, som kun du og de andre i opkaldet kan tilgå. Det er en standardsikkerhedsmetode, der beskytter kommunikationsdata og er indbygget i hvert 1:1- og gruppevideoopkald i Meet, så du ikke selv behøver at slå den til, og den kan ikke deaktiveres.
  • Til Meet-møder: Skykryptering bruges til at kryptere dine mødedata under overførsel og gemte oplysninger i Googles datacentre i stedet for E2E-kryptering.

E2E-kryptering til 1:1- og gruppevideoopkald:

• Er en standardsikkerhedsmetode, der beskytter kommunikationsdata.
  • Er aktiveret som standard og kan ikke deaktiveres
  • Sørger for, at det kun er deltagerne i et opkald, som ved, hvad der siges eller vises.
  • Sørger for, at Google ikke kan se, høre eller gemme opkaldets lyd og video.
  • Maskerer opkaldsdataene med en kode, der kræver en nøgle at afkode.
  • Krypteringsnøgler forbliver på enheden tilhørende den, der ringer, i 1:1- og gruppeopkald.

Skykryptering til møder:

• Mødedata krypteres som standard mellem klienten og Googles datacentre for alle møder, der finder sted i Google Duo eller Google Meet.
  • Googles servere kan afkode dine mødedata og skal gøre dette for at aktivere visse mødefunktioner som f.eks. undertekster, baggrundseffekter og muligheden for at optage møder.
  • Mødeoptagelser, der aktiveres af en mødedeltager, gemmes som standard i Google Drev og krypteres.
  • Mødekrypteringen overholder:
    • Internet Engineering Task Force-sikkerhedsstandarderne for Datagram Transport Layer Security (DTLS)
    • Secure Real-time Transport Protocol (SRTP)

Få flere oplysninger om opkalds- og mødekryptering i den nye Meet-app.

Dit Google-kontonavn og dine pronomener kan ses af andre mødemedlemmer. Skift billede, navn og andre oplysninger på din Google-konto.

Personer, som du tidligere har blokeret i Duo, kan deltage i Meet-møder. Få flere oplysninger om, hvem der kan deltage i dine møder.