Duo og Meet er slått sammen til en ny Meet-app. Brukere av Meet (opprinnelig) kan laste ned den nye appen.

Se Kalender-gjestelister i Google Meet

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Start planlagte møter effektivt med Kalender-gjestelister i Google Meet. Nå kan du raskt finne deltakere som er invitert til Google Meet-møter, men som ikke har blitt med i samtalen ennå. I tillegg kan du se svarstatusen for alle som er invitert, inkludert «valgfrie» deltakere. Du kan finne ut om gjestene blir med, ved å spørre hver av dem direkte i chatten i Meet.

Kriterier

Dette kreves for å se Kalender-gjestelister i Google Meet

Denne funksjonen er tilgjengelig for disse Google Workspace-utgavene:

• Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Frontline
  • Workspace for Nonprofits
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Starter
  • Education Plus
  • G Suite Basic og Business (eldre versjoner)
  • Workspace Individual

Slik kan du se Kalender-gjestelister i Google Meet

Viktig: Denne funksjonen er kun tilgjengelig på datamaskiner, og den gjelder bare for gjester som er invitert via Kalender.

Slik kan du se Kalender-gjestelisten:

1. Åpne Google Meet.
  2. Klikk på Folk-fanen People Tab nederst til høyre.
  3. Valgfritt: For å sende en melding til en deltaker klikker du på Chat .

Tips: Deltakere som ikke er med i vertens organisasjon, vises med et merke  i Folk-panelet. Hvis eksterne deltakere er til stede, ser du også et merke  øverst til venstre på skjermen.