Kalenterin osallistujalistan tarkasteleminen Google Meetissä

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Aloita ajoitetut kokoukset tehokkaasti Google Meetin Kalenterin osallistujalistan avulla. Voit nyt löytää nopeasti Google Meet ‑kokoukseen kutsutut osallistujat, jotka eivät ole vielä liittyneet puheluun. Lisäksi voit nähdä kaikkien kutsuttujen vastauksen tilan, myös valinnaisten osallistujien. Voit ottaa helposti yhteyttä yksittäisiin osallistujiin Chatin kautta ja varmistaa, että he liittyvät suoraan Meetistä.

Vaatimukset

Kalenterin osallistujalistan tarkastelemista koskevat vaatimukset Google Meetissä

Ominaisuus on saatavilla seuraavissa Google Workspacen versioissa:

• Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Frontline
  • Workspace yleishyödyllisille yhteisöille
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Starter
  • Education Plus
  • Vanha G Suite Basic ja G Suite Business
  • Workspace Individual

Kalenterin osallistujalistan tarkasteleminen Google Meetissä

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos osallistujat on kutsuttu Kalenterin kautta ja ainoastaan tietokoneella.

Kalenterin osallistujalistan tarkasteleminen:

1. Avaa Google Meet.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Osallistujat-välilehteä People Tab.
  3. Valinnainen: Jos haluat lähettää viestin osallistujalle, klikkaa Chat .

Vinkki: Järjestäjän organisaation ulkopuoliset osallistujat merkitään osallistujapaneelissa merkillä . Jos mukana on ulkopuolisia osallistujia, merkki näkyy myös näytön vasemmassa yläkulmassa.