Lås ljud under ett Google Meet-möte

Obs! Om du vill använda Ljudlås måste du först aktivera Värdhantering.

Som mötesvärd eller medvärd kan du låsa alla deltagares ljud så att det stängs av. När du inaktiverar Ljudlås kan alla slå på ljudet på sina enheter. Ljudlåset gäller inte för dig eller mötets medvärdar. Det går bara att ställa in Ljudlås på datorn eller på iOS-enheter, men låsinställningarna gäller alla enheter.

Lås deltagarnas ljud

Viktigt! När du aktiverar Ljudlås kan mobila deltagare tas bort från mötet om deras enheter inte har det:

• Den senaste versionen av appen Meet eller Gmail
  • Android OS version M eller senare
  • iOS version 12 eller senare

När du har stängt av Ljudlås kan borttagna deltagare gå med igen.

Lås deltagarnas ljud

1. Klicka på Värdkontroller längst ned till höger under mötet.
  2. Aktivera eller inaktivera Slå på mikrofonen i sidopanelen.

Tips! När du har stängt av Ljudlås måste deltagarna slå på sina mikrofoner manuellt.