Bloquejar l'àudio durant una reunió de Google Meet

Important: per utilitzar el bloqueig d'àudio, primer has d'activar la gestió d'amfitrions.

Com a amfitrió o coamfitrió d'una reunió, pots bloquejar l'àudio de tots els participants perquè se silenciïn. Un cop hagis desactivat la funció Bloqueig d'àudio, tothom podrà deixar de silenciar el seu dispositiu. Aquesta funció no us afecta ni a tu ni als altres coamfitrions de la reunió. Només pots definir Bloqueig d'àudio des del teu ordinador o dispositiu iOS, però la configuració del bloqueig s'aplica a tots els dispositius.

Bloquejar l'àudio dels participants

Important: si actives el bloqueig d'àudio, és possible que els usuaris que participen per mòbil se suprimeixin de la reunió si el seu dispositiu no compta amb:

• La versió més actualitzada de l'aplicació Meet o Gmail
  • Android OS M o una versió posterior
  • iOS 12 o una versió posterior

Un cop desactivat el bloqueig d'àudio, els participants suprimits poden tornar-se a unir.

Bloquejar l'àudio dels participants

1. Durant la reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió .
  2. Al tauler lateral que s'obre, commuta l'opció Activar el seu micròfon a activada o desactivada.

Consell: un cop hagis desactivat Bloqueig d'àudio, els participants hauran d'activar el micròfon manualment.