De iconen van de Google Meet- en Google Duo-app veranderen. Meer informatie

Vertaalde ondertiteling uitproberen in Google Meet

U kunt vertaalde ondertiteling gebruiken om gesproken Engels te vertalen naar deze talen:
  • Frans
  • Duits
  • Portugees
  • Spaans

Vertaalde ondertiteling is momenteel alleen beschikbaar voor de volgende Workspace-versies:

• Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus

Als uw Workspace-organisaties zich hebben aangemeld om vertaalde ondertiteling te bètatesten, kunt u meer talen testen en feedback sturen. Gebruik dit formulier om u af te melden.

Vertaalde ondertiteling aanzetten

Belangrijk: Vertaalde ondertiteling is momenteel beschikbaar voor Google Meet-vergaderingen in gesproken Engels. Als u vertaalde ondertiteling wilt gebruiken, moet u de ondertiteling instellen op Engels en 'Vertaalde ondertiteling' instellen op een van de vertaalde talen.
  1. Open Google Meet op uw computer.
  2. Klik in een vergadering op Meer opties Meer en dan Instellingen Instellingen en dan Ondertiteling Ondertiteling.
  3. Zet Ondertiteling aan en stel de taal in op Engels.
  4. Zet Vertaalde ondertiteling aan.
  5. Selecteer een taal:
    • Frans
    • Duits
    • Portugees
    • Spaans
Tip: Iedereen die Google Meet gebruikt, kan standaard ondertiteling gebruiken.