Als u realtime vertalingen van ondertiteling wilt testen, meldt u zich aan voor de Meet-bèta voor vertalingen van ondertiteling.

[Bèta] Probeer vertaalde ondertiteling in Google Meet

U kunt vertaalde ondertiteling gebruiken om gesproken Engels te vertalen naar deze talen:
  • Frans
  • Duits
  • Portugees
  • Spaans

Vertaalde ondertiteling is momenteel alleen beschikbaar in een bètaversie voor de volgende Workspace-versies:

• Business Plus
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus

Als u Workspace-beheerder bent en wilt dat uw organisatie vertaalde ondertiteling probeert, kunt u dit formulier invullen.

Vertaalde ondertiteling aanzetten

Belangrijk: Vertaalde ondertiteling is momenteel beschikbaar voor videogesprekken in het Engels. Als u vertaalde ondertiteling wilt gebruiken, moet u de ondertiteling instellen op Engels en Vertaalde ondertiteling instellen op een van de vertaalde talen.
  1. Open Google Meet op uw computer.
  2. Klik in een vergadering op Meer opties Meer en dan Instellingen Instellingen en dan Ondertiteling Ondertiteling.
  3. Zet Ondertiteling aan en stel de taal in op Engels.
  4. Zet Vertaalde ondertiteling aan.
  5. Selecteer een taal:
    • Frans
    • Duits
    • Portugees
    • Spaans
Tip: De functie voor vertaalde ondertiteling is alleen beschikbaar in een bètaversie voor bepaalde Workspace-versies. Iedereen die Google Meet gebruikt, kan standaard ondertiteling gebruiken.