Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Käännetyt tekstitykset Google Meetissä

Seuraavia kieliä voi kääntää englanniksi tai englannista käännettyjen tekstitysten avulla:
  • ranska
  • saksa
  • portugali
  • espanja

Englantia voi kääntää seuraaviksi kieliksi käännettyjen tekstitysten avulla:

• japani (käytettävissä tietokoneella ja Androidilla)
  • mandariinikiina, yksinkertaistettu (käytettävissä tietokoneella ja Androidilla)
  • ruotsi (käytettävissä tietokoneella ja Androidilla)

Edellytykset

Käännettyjen tekstitysten käyttöä koskevat vaatimukset

Käännetyt tekstitykset ovat tällä hetkellä käytettävissä vain seuraavissa Workspacen versioissa:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus

Käännettyjen tekstitysten laittaminen päälle

1. Kun olet kokouksessa iOS-laitteella, näet puhelun säätimet napauttamalla näyttöä.
  2. Valitse Lisää säätimiä Lisää and then Asetukset Asetukset.
  3. Laita Livetekstitykset päälle.
  4. Valitse Puhelun kieli Tekstitys.
  5. Voit palata edelliseen näyttöön napauttamalla .
  6. Valitse Käännöksen kieli .
  7. Valitse käännöksen kieli.
  8. Voit palata edelliseen näyttöön napauttamalla .
  9. Palaa päänäyttöön valitsemalla Sulje .

Vinkki: Käännetyt tekstitykset näkyvät näytöllä valitsemallasi kielellä.