Provar els subtítols traduïts a Google Meet

Si es parla anglès, pots utilitzar els subtítols traduïts per traduir-lo a aquests idiomes:
  • Francès
  • Alemany
  • Portuguès
  • Espanyol

Actualment, els subtítols traduïts només estan disponibles per a les edicions de Workspace següents:

• Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus

Si les teves organitzacions de Workspace s'han registrat per participar en una prova beta dels subtítols traduïts, pots continuar provant més idiomes i enviar suggeriments. Per donar-te de baixa, utilitza aquest formulari.

Activar els subtítols traduïts

Important: actualment, els subtítols traduïts estan disponibles per a les videotrucades en què es parla anglès. Per utilitzar els subtítols traduïts, cal definir l'opció "Subtítols" com a anglès i "Subtítols traduïts" com un dels idiomes a què es pot traduir.
  1. A l'ordinador, obre Google Meet.
  2. En una reunió, fes clic a Més opcions Més i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Subtítols Subtítols.
  3. Activa "Subtítols" i defineix l'idioma com a anglès.
  4. Activa "Subtítols traduïts".
  5. Selecciona un idioma:
    • Francès
    • Alemany
    • Portuguès
    • Espanyol
Consell: tothom que fa servir Google Meet pot utilitzar els subtítols estàndard.