Als u realtime vertalingen van ondertiteling wilt testen, meldt u zich aan voor de Meet-bèta voor vertalingen van ondertiteling.

Co-hosts toevoegen in Google Meet

Hostbeheer is beschikbaar voor alle versies van Google Workspace. Als Hostbeheer aanstaat, kunnen hosts van vergaderingen de volgende veiligheidsfuncties gebruiken:

• Chatvergrendeling
  • Vergrendeling voor presenteren
  • Audiovergrendeling
  • Videovergrendeling
  • Vergadering voor iedereen beëindigen
  • Geluid van iedereen uitzetten

Volg de uitrol van co-hosts.

In sommige Workspace-versies kan Hostbeheer worden gebruikt om maximaal 25 co-hosts toe te voegen aan Google Meet-vergaderingen.

In de volgende Workspace-versies kunnen co-hosts worden toegevoegd:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Essentials
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Alle Workspace for Education-versies

Belangrijk:

• Op basis van uw Google Workspace-versie kan Hostbeheer standaard aan- of uitstaan. Hostbeheer kan vanuit een vergadering worden aan- of uitgezet. Workspace-beheerders kunnen standaardinstellingen voor hun domein instellen.
  • Een deelnemer kan alleen co-host worden als diegene aanwezig is in de vergadering.
  • Co-hosts kunnen Hostbeheer uitzetten. Alleen de primaire host kan Hostbeheer weer aanzetten voor alle andere hosts.
  • Deelnemers kunnen niet vanuit breakoutruimtes worden aangesteld of verwijderd als co-host. Deelnemers moeten terugkeren naar de primaire chatruimte om hostingrechten te krijgen.
  • Alleen de primaire host krijgt vergadergegevens, zoals deelnamerapporten of pollgegevens, maar kan deze gegevens delen met andere co-hosts.
  • De instellingen voor Hostbeheer worden opgeslagen voor terugkerende vergaderingen of vergaderingen die dezelfde code van de vergadering opnieuw gebruiken. Aangestelde co-hosts moeten opnieuw worden aangesteld voor terugkerende vergaderingen.
  • We raden u aan de instellingen voor Hostbeheer aan te zetten voordat u breakoutruimtes gebruikt. Instellingen voor Hostbeheer kunnen niet meer worden gewijzigd nadat breakoutruimtes live zijn gegaan. Dit voorkomt de aanstelling van co-hosts die breakoutruimtes kunnen beheren of veiligheidsfuncties voor vergaderingen kunnen gebruiken.

Hostbeheer aan- of uitzetten

1. Ga op uw computer naar meet.google.com.
  2. Neem deel aan een vergadering.
  3. Klik rechtsonder op Veiligheid van de vergadering .
  4. Zet Hostbeheer aan  in het zijvenster dat wordt geopend.
  5. Klik op Hostbeheer  en dan Uitzetten om de functie uit te zetten.

Een co-host toevoegen of verwijderen

1. Klik rechtsonder in een vergadering op Iedereen weergeven People Tab.
  2. Zoek de naam van de deelnemer op het tabblad Mensen.
  3. Klik naast de naam op Menu  en dan Opties voor host geven Add people and bots.

Het icoon Veiligheid van de vergadering  verschijnt onderaan het scherm van de co-host.