Ladda ned den progressiva Google Meet-webbappen till datorn

Viktigt! Detta är endast för din dator och måste köras i Google Chrome version 73 eller senare.

Det går snabbare och enklare att hitta mötesfönstret med den progressiva webbappen Google Meet. PWA och Google Meet har samma funktioner. De uppdateras automatiskt när webbläsaren Google Chrome uppdateras.

PWA stöds på:

• Windows
  • macOS
  • Chrome OS
  • Linux

Installera den progressiva webbappen Google Meet

Om du vill installera PWA behöver Chrome inte vara din standardwebbläsare, men Chrome måste vara öppen.
  1. Öppna meet.google.com på datorn.
  2. Klicka på Installera i adressfältet uppe till höger i webbläsaren.
  3. Meet-appen visas på appraden.

Öppna den progressiva webbappen Google Meet

1. Klicka på Meet-appen på appraden.
  2. Välj ett alternativ till vänster.

I en webbläsare på datorn:

1. Öppna meet.google.com eller ett green room för möten.
  2. Tryck på Öppna app i webbläsarfältet.
  3. Välj Google Meet följt av Öppna.
Tips! När du går med i ett möte från en kalenderhändelse förflyttas du till mötets green room. Öppna appen i webbläsarens adressfält.

Byt från Duo PWA- och Duo ChromeOS-appen till Meet PWA

Viktigt!

• Duo PWA- och Duo ChromeOS-appen har ersatts med Meet PWA.
    • Appikonen för Duo ChromeOS uppdateras automatiskt till Google Meet-ikonen och omdirigerar till Meet PWA.
  • Meet PWA:
    • Har inga uppringningsemojis. Emojis är fortfarande tillgängliga i den mobila Meet-appen.
    • Kan ta emot meddelanden, men inte skicka dem. Det går fortfarande att skicka och ta emot meddelanden i Meet i webbläsaren.
    • Har nya mötesfunktioner. Läs mer om Google Meet-funktioner i Meet-appen.

Uppdatera från Duo PWA till Meet PWA

1. Klicka på Duos appikon Duo på appraden.
  2. Visa kampanjen Duo heter nu Meet.
  3. Klicka på Öppna Meet och installera följt av Prova Google Meet-webbappen följt av Installera.
    • Om den gamla Meet-appen är installerad visas i stället popup-fönstret Öppna i appen i webbläsarens adressfält.
  4. Högerklicka på Duos ikon på appraden.
    • Håll muspekaren över ikonen för att visa namnet som Google Meet-samtal.
  5. Klicka på Avinstallera.

Tips!