Duo en Meet zijn samengevoegd in een nieuwe Meet-app. Gebruikers van de app Meet (origineel) kunnen de nieuwe app downloaden.

Problemen oplossen als u deelneemt aan een vergadering of een vergadering maakt

Hier leest u hoe u veelvoorkomende problemen met maken en deelnemen kunt oplossen.

Je browser updaten

Update je browser om de nieuwste softwarefixes te krijgen.Ontdek hoe je Google Chrome update.

Ik kan geen Meet-videovergadering maken of eraan deelnemen

Als u een nieuwe Meet-videovergadering wilt maken of een link wilt toevoegen aan een Google Agenda-afspraak, moet u zijn ingelogd op een Google-account. U kunt alleen een link toevoegen aan een Google Agenda-afspraak als u toegang heeft tot Google Agenda.

Als u wel kunt deelnemen aan een Meet-videovergadering maar er geen kunt maken of toevoegen, moet uw beheerder misschien de vergadering aanzetten voor uw organisatie. Vraag uw beheerder om meer informatie.

Ik kan geen vergaderingen maken of eraan deelnemen via chatgesprekken

Als de vergadering uitstaat voor uw organisatie, kunt u niet deelnemen aan Chat-vergaderingen of deze maken. Vraag uw beheerder om hulp.

Ik zie geplande vergaderingen niet

• Als u Google Meet Vergaderen opent maar geen geplande vergaderingen ziet, heeft u misschien geen geplande vergaderingen. Alleen vergaderingen die zijn gepland via Google Agenda, worden op meet.google.com of in de Meet-app getoond.
  • Zorg ervoor dat u op uw Google Workspace-account voor werk of school of op uw persoonlijke Google-account bent ingelogd. Zorg ervoor dat u Gmail kunt checken op hetzelfde apparaat of dezelfde computer.

Waarom staat er 'De vergadering is vol'?

Misschien is het maximumaantal deelnemers voor uw Google Workspace-versie bereikt.

• Business Starter, Frontline, Education Fundamentals, G Suite Basic: 100 deelnemers
  • Business Standard, Enterprise Essentials, Essentials, G Suite Business, Google Workspace for Non-profits: 150 deelnemers
  • Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus: 500 deelnemers

Tip: De limieten gelden voor het aantal apparaatverbindingen. Vanuit een vergaderruimte of vanaf een gedeeld apparaat kunnen meerdere mensen deelnemen.

Belangrijk: Vergaderingen die worden gemaakt met een persoonlijk Google-account, hebben een limiet van 100 deelnemers.

Ga naar Google Workspace-versies vergelijken voor meer informatie.

Waarom staat er dat er een netwerkprobleem is?

Als u een time-out van het netwerktransport of een firewallfout ziet, is het netwerk van uw groep misschien niet ingesteld voor vergaderingen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een vereiste UDP- en TCP-poort is geblokkeerd.

Vraag uw Google Workspace- of netwerkbeheerder het netwerk te optimaliseren voor Google Meet.

De verkeerde tijd wordt getoond in Meet

Als u de tijd wilt wijzigen die wordt getoond in Meet, moet u de instelling voor de tijdzone wijzigen in Google Agenda.

Een inbelnummer ontbreekt of is voor een ander land

Belangrijk: Bellen naar het buitenland via Google Meet is beschikbaar voor vergaderingen die zijn gemaakt door Google Workspace-gebruikers.

• Alle Google Workspace-uitnodigingen bevatten een Amerikaans telefoonnummer.
    • Sommige versies bevatten kosteloze nummers.
    • Met bellen naar het buitenland via Google Meet hebben Google Workspace-accounts toegang tot nummers uit meer landen. Er kunnen telefoonkosten in rekening worden gebracht.
  • Agenda en Meet gebruiken uw locatie om een inbelnummer voor te stellen.
  • Als de locatie- en tijdinstellingen op uw computer en in Agenda verschillen, kan het zijn dat u verschillende inbelnummers ziet op uw apparaat en in de agenda-uitnodiging.

Er wordt geen inbelnummer vermeld in mijn vergadering

Belangrijk: Deze functie is momenteel beschikbaar voor vergaderingen die zijn gemaakt door Google Workspace-gebruikers.

Als uw beheerder de inbelfunctie voor Google Meet heeft aangezet, bevatten alle Google Workspace-versies een telefoonnummer in de VS. In G Suite Basic, G Suite Business, Google Workspace for Education Plus, Essentials, Business Starter, Frontline, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard en Enterprise Plus worden ook internationale nummers in Meet-videovergaderingen ondersteund. U betaalt de reguliere gesprekskosten.

Iedereen kan inbellen (waaronder externe gebruikers en mensen die andere Google Workspace-versies gebruiken).

Wilt u weten of uw land wordt ondersteund, ga dan naar Ondersteunde landen voor inbellen bij een vergadering.