Als u realtime vertalingen van ondertiteling wilt testen, meldt u zich aan voor de Meet-bèta voor vertalingen van ondertiteling.

Problemen met het deelnemen aan en maken van vergaderingen oplossen

Ga als volgt te werk om veelvoorkomende problemen met maken en deelnemen op te lossen.

Ik kan geen Meet-videovergadering maken of eraan deelnemen

Als u een nieuwe Meet-videovergadering wilt maken of een link wilt toevoegen aan een Google Agenda-afspraak, moet u zijn ingelogd op een Google-account. U kunt alleen een link toevoegen aan een Google Agenda-afspraak als u toegang heeft tot Google Agenda.

Als u kunt deelnemen aan een Meet-videovergadering maar er geen kunt maken of toevoegen, moet uw beheerder misschien videogesprekken inschakelen voor uw organisatie. Vraag uw beheerder om meer informatie.

Ik kan geen videogesprekken maken of eraan deelnemen vanuit chatgesprekken

Als videogesprekken zijn uitgeschakeld voor uw organisatie, kunt u niet deelnemen aan videogesprekken in de klassieke versie van Hangouts. Vraag uw beheerder om hulp.

Geplande vergaderingen worden niet weergegeven

• Als u Google Meet Vergaderen opent maar geen geplande vergaderingen ziet, heeft u mogelijk geen geplande vergaderingen. Alleen vergaderingen die zijn gepland via Google Agenda, worden op meet.google.com of in de Meet-app weergegeven.
  • Zorg ervoor dat u op uw Google Workspace-account voor werk of school of op uw persoonlijke Google-account bent ingelogd. Zorg ervoor dat u Gmail kunt checken op hetzelfde apparaat of dezelfde computer.

Waarom staat er 'De vergadering is vol'?

Misschien is het maximumaantal deelnemers voor uw Google Workspace-versie bereikt.

• Business Starter, Frontline, Education Fundamentals, G Suite Basic: 100 deelnemers
  • Business Standard, Enterprise Essentials, Essentials, G Suite Business, Google Workspace for Nonprofits: 150 deelnemers
  • Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus: 250 deelnemers

Tip: De limieten gelden voor het aantal apparaatverbindingen. Vanuit een vergaderruimte of vanaf een gedeeld apparaat kunnen meerdere mensen deelnemen.

Belangrijk: Vergaderingen die worden gemaakt met een persoonlijk Google-account, hebben een limiet van 100 deelnemers.

Ga naar Google Workspace-versies vergelijken voor meer informatie.

Waarom staat er dat er een netwerkprobleem is?

Als er een time-out van het netwerktransport of een firewallfout wordt weergegeven, is het netwerk van uw groep mogelijk niet geconfigureerd voor videogesprekken en vergaderingen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een vereiste UDP- en TCP-poort is geblokkeerd.

Vraag uw Google Workspace- of netwerkbeheerder het netwerk voor Google Meet te optimaliseren.

De verkeerde tijd wordt weergegeven in Meet

Als u de tijd wilt wijzigen die wordt weergegeven in Meet, moet u de instelling voor de tijdzone wijzigen in Google Agenda.

Een inbelnummer ontbreekt of is voor een ander land

Belangrijk: Bellen naar het buitenland via Google Meet is beschikbaar voor vergaderingen die zijn gemaakt door Google Workspace-gebruikers.

• Alle Google Workspace-uitnodigingen bevatten een Amerikaans telefoonnummer.
    • Sommige versies bevatten kosteloze nummers.
    • Met bellen naar het buitenland via Google Meet hebben Google Workspace-accounts toegang tot nummers uit meer landen. Er kunnen telefoonkosten in rekening worden gebracht.
  • Agenda en Meet gebruiken uw locatie om een inbelnummer voor te stellen.
  • Als de locatie- en tijdinstellingen op uw computer en in Agenda verschillen, kan het zijn dat u verschillende inbelnummers ziet op uw apparaat en in de agenda-uitnodiging.

Er wordt geen inbelnummer vermeld in mijn vergadering

Belangrijk: Deze functie is momenteel beschikbaar voor vergaderingen die zijn gemaakt door Google Workspace-gebruikers.

Als uw beheerder de inbelfunctie voor Google Meet heeft ingeschakeld, bevatten alle Google Workspace-versies een telefoonnummer in de VS. In G Suite Basic, G Suite Business, Google Workspace for Education Plus, Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard en Enterprise Plus worden ook internationale nummers in Meet-videovergaderingen ondersteund. U betaalt de reguliere gesprekskosten.

Iedereen kan inbellen (waaronder externe gebruikers en mensen die andere Google Workspace-versies gebruiken).

Wilt u weten of uw land wordt ondersteund, ga dan naar Ondersteunde landen voor inbellen bij een vergadering