Find og løs problemer med at deltage i eller oprette et møde

Her kan du se, hvordan du finder og løser almindelige problemer med at oprette og deltage i møder.

Opdater din browser

Opdater din browser for at få de nyeste softwarerettelser. Se, hvordan du opdaterer Google Chrome.

Du kan ikke oprette eller deltage i et Meet-videomøde

​Hvis du vil oprette et nyt Meet-videomøde eller føje et link til en begivenhed i Google Kalender, skal du være logget ind på en Google-konto. Det er kun brugere med adgang til Google Kalender, der kan føje et link til en begivenhed i Google Kalender.

Hvis du kan deltage i et Meet-videomøde, men du ikke kan oprette eller tilføje Meet-videomøder, skal din administrator muligvis aktivere mødet for din organisation. Henvend dig til din administrator for at få flere oplysninger.

Du kan ikke oprette eller deltage i møder via chatsamtaler

​Hvis mødet er deaktiveret for din organisation, kan du ikke oprette eller deltage i nogen Chat-møder. Bed din administrator om at hjælpe dig.

Planlagte møder vises ikke

• Hvis du åbner Google Meet Meet, men ikke kan se nogen planlagte møder, har du muligvis ikke nogen planlagte møder. Det er kun møder, der er planlagt via Google Kalender, som vises på meet.google.com eller i din Meet-app.
  • Sørg for, at du er logget ind på din personlige Google-konto eller din Google Workspace-konto til arbejde eller skole. Tjek, at du har adgang til din Gmail på den samme enhed eller computer.

Hvorfor vises "Dit møde er fyldt op"?

Du har muligvis nået det maksimale antal brugere for din Google Workspace-udgave.

• Business Starter, Frontline, Education Fundamentals, G Suite Basic: 100 deltagere
  • Business Standard, Enterprise Essentials, Essentials, G Suite Business, Google Workspace til nonprofitorganisationer: 150 deltagere
  • Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus: 500 deltagere

Tip! Grænserne gælder for antallet af enhedsforbindelser.  Flere personer kan deltage fra et mødelokale eller en delt enhed.

Vigtigt! Møder, der er oprettet via en personlig Google-konto, har en grænse på 100 deltagere.

Gå til Sammenlign Google Workspace-udgaver for at få flere oplysninger.

Hvorfor vises der et netværksproblem?

​Hvis der vises en timeout- eller en firewallfejl i forbindelse med netværkstransport, er din gruppes netværk muligvis ikke konfigureret til møder. En obligatorisk UDP- og TCP-port kan f.eks. være blokeret.

Kontakt din Google Workspace- eller netværksadministrator, og bed vedkommende om at optimere dit netværk til Google Meet.

Meet viser det forkerte klokkeslæt

Hvis du vil ændre det klokkeslæt, der vises i Meet, skal du ændre tidszoneindstillingen for Google Kalender

Nummeret til mødedeltagelse mangler eller er til et andet land

Vigtigt! Abonnementet med internationale opkald i Meet er tilgængeligt for møder, der er oprettet af Google Workspace-brugere.

• Alle Google Workspace-invitationer indeholder et amerikansk telefonnummer.
    • Nogle udgaver indeholder yderligere numre uden beregning.
    • Med abonnementet med internationale opkald i Meet har Google Workspace-konti adgang til numre fra flere lande. Du skal muligvis betale telefongebyrer.
  • Kalender og Meet bruger din placering til at anbefale et nummer til mødedeltagelse.
  • Hvis indstillingerne for placering og klokkeslæt er forskellige på din computer og i Kalender, kan du risikere at få forskellige numre til mødedeltagelse på din enhed og i Kalender-invitationen.

Der er ikke angivet et nummer til mødedeltagelse for mit møde

Vigtigt! Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig i møder, der er oprettet af Google Workspace-brugere.

Hvis din administrator aktiverer funktionen til deltagelse via telefon for Google Meet, indeholder alle Google Workspace-udgaver et amerikansk telefonnummer. G Suite Basic, G Suite Business, Google Workspace for Education Plus, Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard og Enterprise Plus understøtter også internationale numre i Meet-videomøder. Almindelige opkaldstakster er gældende.

Alle kan bruge nummeret til at deltage via telefon. Det gælder også eksterne brugere og personer, der bruger andre Google Workspace-udgaver.

Find ud af, om dit land understøttes, ved at gå til siden med lande, der understøtter deltagelse i et møde via telefon