Find og løs lydproblemer i Google Meet

Se, hvordan du løser problemet, hvis andre ikke kan høre dig i et møde.

Vigtigt!

Få flere oplysninger om Companion-tilstand.

Genstart browseren

Indstillinger på Mac-computere kan forhindre Meet i at bruge mikrofonen. Hvis det sker, skal du genstarte Chrome-browseren. Hvis det ikke løser problemet, kan du genstarte computeren og derefter øge mikrofonens lydstyrke i systemindstillingerne.

Hvis du bruger en Apple® Mac®-computer, skal du muligvis gøre følgende:

1. Genstarte din browser eller computer.
  2. Justere computerens lydstyrke.
  3. Hvis du bruger en computer med version 10.14 eller nyere af macOS® Mojave®, skal du justere indstillingerne for dit mikrofonsystem.

Find og løs andre problemer

Aktivér mikrofoner i macOS Mojave og nyere

Nogle indstillinger på Mac-computere forhindrer muligvis Meet i at bruge din mikrofon.

1. Gå til Systemindstillinger og derefter klik på Sikkerhed og privatliv.
  2. Vælg Privatlivog derefter Mikrofon.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Google Chrome eller Firefox.

Genstart Chrome-browseren

Hvis du lukker Chrome, løser det muligvis ikke problemet, fordi det ikke nulstiller apps eller udvidelser, der bruger din mikrofon. Du kan gøre dette ved at genstarte Chrome-browseren. Når du genstarter Chrome-browseren, åbnes dine faner og vinduer igen.

1. I din browser skal du skrive chrome://restart
  2. Sørg for, at din mikrofon og dit kamera er tændt.
  3. Deltag i videomødet igen.

Genstart computeren, og tjek mikrofonens lydniveau

Hvis du stadig ikke kan høres, efter du har genstartet din browser, skal du genstarte computeren.

1. Gå til Systemindstillinger og derefter klik på Genstart.
  2. Log ind.
  3. Gå til Systemindstillinger og derefter klik på Systemindstillinger.
  4. Klik på Lyd og derefter Input.
  5. Ud for lydniveauet for Input skal du flytte skyderen for at tjekke, om søjlerne for lydniveauet flytter sig.
  6. Deltag i Meet-videomødet igen.

Nulstil din mikrofon ved hjælp af CLI (avanceret)

Afbryd forbindelsen mellem computerens mikrofon og andre apps eller udvidelser, der muligvis bruger den.

Tip! Du skal muligvis have administratorrettigheder på din computer for at gøre dette.

1. Gå til Appsog derefterVærktøjer, og dobbeltklik på Terminal
  2. Skriv sudo killall coreaudiod i Terminal-vinduet, og tryk på Enter.
  3. Angiv din adgangskode, og tryk på Enter.
  4. Deltag i Meet-videomødet igen.

Tænd din mikrofon.

Andre deltagere kan slå din lyd fra for at reducere baggrundsstøj, men de kan ikke slå din lyd til.

1. Tænd din mikrofon.
  2. Klik på Slå lyden fra på nederst på skærmen.

Bemærk! I møder, der er organiseret via en personlig Google-konto, er det kun mødearrangøren, der kan slå lyden fra for en anden deltager.

Slå lyden til på din Windows-enhed

1. Åbn indstillingerne for lyd og derefter klik på Optagelse.
  2. Dobbeltklik på mikrofonen.
  3. Vælg Niveauer.
  4. Tjek, at mikrofonen er tændt.
  5. Du kan skrue op for lyden ved at flytte lydstyrkeskyderen og klikke på OK.

Slå lyden til på din Mac-enhed

1. ​Gå til Systemindstillinger og derefter klik på Lyd og derefter Input
  2. Sørg for, at mikrofonen er tændt.
  3. Skru op for lyden med lydstyrkeskyderen.

Lydstyrkeindstillingen gemmes automatisk.

Slå lyden til på din Linux-enhed

1. ​Gå til indstillingerne for Lyd og derefter klik på Input.
  2. Vælg indstillingen for mikrofonenheden.
  3. Sørg for, at mikrofonen er tændt.
  4. Du kan skrue op for lyden ved at flytte lydstyrkeskyderen og klikke på OK.

Hvorfor reduceres nogle lyde i Windows?

Når du deltager i et møde, reducerer Windows støj fra andre kilder. Dette skyldes ikke Meet, men en Windows-funktion.

Andre deltagere kan høre min skærmlæser, musikafspiller eller andre apps

Afhængigt af dit operativsystem og din lydenhed kan andre deltagere muligvis høre lyde, som stammer fra andre browserfaner eller apps. Du kan undgå, at andre lyde registreres af mikrofonen, ved at bruge høretelefoner.