Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Ratkaisuja kokousten tallennusongelmiin

Jos kokouksen tallentamisessa esiintyy ongelmia, kokeile näitä vianmääritysohjeita.

Tärkeää: Videokokousten tallentaminen on käytettävissä vain tietyillä Google Workspace ‑versioilla järjestetyissä kokouksissa.

Tallennuspainiketta ei löydy

• Varmista, että järjestelmänvalvoja on ottanut Meetissä tallentamisen käyttöön Google-hallintakonsolista.
  • Käytä Meetiä tietokoneella. Tallentaminen on käytettävissä ainoastaan tietokoneversiossa.
  • Et voi käyttää tallennusta, jos liityt vain esittääksesi näyttösi esimerkiksi kannettavalla tietokoneella ollessasi jo videokonferenssihuoneessa. Liity ensin videokokoukseen, aloita esitys ja käynnistä sitten tallennus.
  • Et voi tallentaa, jos kokous luotiin neuvotteluhuonelaitteella (esim. Meet-laitteistolla) tai jos jokin toinen prosessi (esim. Chrome-laajennus) loi sen. Aikatauluta kokous Kalenterissa tai varmista, että ad-hoc-kokoukset aloittaa henkilö eikä laite.
  • Jos et voi enää tallentaa toistuvaa kokousta, jonka pystyit aikaisemmin tallentamaan, varmista, että kokouksen järjestäjän tili on käytössä. Jos kyseinen tili on pois käytöstä, tallentaminen hänen järjestämissään kokouksissa poistetaan käytöstä. Voit korjata ongelman poistamalla kokouksen Kalenteri-tapahtumasta, tallentamalla tapahtuman ja lisäämällä uuden kokouskoodin, jolloin sinä olet kokouksen uusi omistaja.

Tallennetta ei löydy

• Tallenteita ei voi käyttää heti tallentamisen päättymisen jälkeen, sillä niiden luominen kestää jonkin aikaa.
  • Tallenteen linkin sisältävä sähköposti lähetetään kokouksen järjestäjälle ja tallennuksen aloittaneelle henkilölle.
  • Tallenteen linkki lisätään myös Kalenteri-tapahtumaan ja tallennetaan kokouksen järjestäjän Omaan Driveen Meet Recordings ‑kansioon.

Aikaisemmin kokouksen tallentaminen onnistui mutta nyt ei

Varmista järjestelmänvalvojalta, että videokokousten tallennus on otettu käyttöön. Lue lisää videokokouksen tallentamisesta.

Tallenteen kohdalla Google Drivessa lukee "Käsittely kesken"

• "Käsittely kesken" tarkoittaa, että tallennetta valmistellaan katsottavaan muotoon.
  • Voit toistaa tallenteen heti valitsemalla tiedoston ja klikkaamalla Lisää Lisää ja sitten Lataa "". Kaksoisklikkaa tietokoneelle ladattua tiedostoa.

Mitä nykyisille tallenteilleni tapahtuu, kun COVID19-ominaisuudet poistuvat organisaatioltani?

Tallenteet säilyvät Drivessa.

Jaoin tallenteen toiselle henkilölle, mutta hän ei pysty lataamaan sitä

Varmista, että sallit muiden ladata tiedostojasi:

1. Avaa Google Drive.
  2. Valitse tallenne ja klikkaa Jaa tai Jaa Jaa.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Lisäasetukset.
  4. Poista valinta "Poista kommentoijilta/katsojilta käytöstä lataaminen, tulostaminen ja kopioiminen" ‑valintaruudusta.
  5. Klikkaa Tallenna muutokset ja sitten Valmis.

Muita lähteitä: