Anmäla otillåten användning i ett möte

Som en del av vår strävan att skydda möten har du möjlighet att anmäla otillåten användning i Google Meet. Du kan anmäla alla deltagare som bryter mot vår policy för tillåten användning. När vi har fått din anmälan undersöker vi den och vidtar lämpliga åtgärder. Vi kontaktar dig igen endast om vi behöver ytterligare information eller om vi har mer information att ge dig.

Anmäl flera deltagare samtidigt

Viktigt! Det är obligatoriskt att fylla i alla fält i formuläret för otillåten användning.

1. Klicka på Fler alternativ Mer längst ned på en mötesskärm.
  2. Klicka på Anmäl otillåten användning .
  3. Välj typ av otillåten användning i popup-rutan.
  4. Ange visningsnamnen för personerna som du vill anmäla.
  5. Beskriv problemet.
  6. Klicka på Anmäl.

Bifoga ett videoklipp när du anmäler otillåten användning

Obs!

• Det går endast att bifoga ett videoklipp till anmälan om otillåten användning i möten som organiseras av konsumentkontoanvändare, dvs. någon som använder Meet med ett konto som inte är en Google Workspace-prenumeration.
  • Det går inte att bifoga ett videoklipp till anmälan om otillåten användning om en användare med ett Google Workspace-prenumerationskonto går med i ett möte som organiseras av en konsumentkontoanvändare.

Vissa användare ser kanske en valfri kryssruta som gör det möjligt att dela ett videoklipp från mötet medan de anmäler otillåten användning. Det valfria videoklippet:

• Gör det möjligt för Google att förstå sammanhanget bakom en anmälan om otillåten användning. Det här inkluderar:
    • Störningar under mötet
    • Trakasseri
    • Övergrepp mot barn osv.
  • Finns för att ge Google mer bevis för potentiella överträdelser av vår policy för tillåten användning.

Videoklippet som delas med Google:

• Inkluderar inte ljud från mötet
  • Är inte längre än en minut
  • Används endast för att bevisa otillåten användning, vilket kan innefatta manuell granskning, och raderas sedan