Jos haluat testata reaaliaikaisia tekstityskäännöksiä, rekisteröidy Meetin tekstityskäännösten betaohjelmaan.

Kyselyjen toteuttaminen Google Meetissä

Tärkeää: Google Meetin kyselyt ovat käytettävissä seuraavissa Google Workspacen versioissa:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Järjestöversio
  • Workspace Individual ‑tilaus

Kyselyn toteuttaminen videopuhelussa

Kokouksen moderaattorit:

Kokouksen moderaattori voi luoda osallistujille kyselyjä. Raportti kyselyn tuloksista lähetetään automaattisesti moderaattorin sähköpostiin kokouksen jälkeen. Raportti sisältää osallistujien nimet ja vastaukset.

Kokouksen ajoittajasta tai aloittajasta tulee kokouksen järjestäjä. Jos kokous siirretään toisen henkilön kalenteriin tai ajoitetaan sen kautta, kyseisestä henkilöstä saattaa tulla järjestäjä. Oletuksena kokouksessa on vain yksi järjestäjä, mutta voit lisätä enintään 25 apujärjestäjää kokouksen aikana.

Kyselyn luominen

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  ja sitten valitse Kyselyt.
  2. Klikkaa Aloita äänestys
  3. Lisää kysymys ja vastausvaihtoehdot.
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Julkaise kysely klikkaamalla Julkaise.
    • Tallenna kysely myöhemmin julkaistavaksi klikkaamalla Tallenna.
      Vinkki: Tallentamasi kyselyt näkyvät Kyselyt-luettelossa videopuhelun ajan. Kun puhelu päättyy, kaikki kyselyt poistetaan pysyvästi. Kokouksen moderaattorit saavat kyselyraportin sähköpostiinsa kokouksen lopussa.

Kyselyn moderointi

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  ja sitten valitse Kyselyt.
  2. Valinnainen: Jos haluat kyselyn tulosten näkyvän osallistujille, aseta "Näytä tulokset kaikille" ‑kohdan valitsin Käytössä-asentoon "".
  3. Valinnainen: Jos haluat sulkea kyselyn ja estää vastaamisen, klikkaa Lopeta kysely.                                                                              Vinkki: Osallistujat näkevät kyselyn edelleen.
  4. Voit poistaa kyselyn kyselyluettelosta pysyvästi klikkaamalla Poista "".                                                                              Vinkki: Kukaan ei näe poistettuja kyselyitä.

Kyselyraportin katsominen

Raportti kaikista kokouksessa järjestetyistä kyselyistä lähetetään valvojalle sähköpostitse kokouksen jälkeen. Raportti sisältää kokouksen osallistujien nimet ja vastaukset.

1. Avaa sähköposti, joka sisältää kyselyraportin.
  2. Klikkaa liitteenä olevaa raporttia.

Kokouksen osallistujat:

Kokouksen osallistujat voivat lähettää vastauksen kyselyyn.

Saat kokouksessa ilmoituksen, kun valvoja aloittaa kyselyn. Lisää vastauksesi ennen kuin kysely tai kokous päättyy.

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  ja sitten valitse Kyselyt.
  2. Valitse kyselystä haluamasi vastaus ja sitten klikkaa Äänestä.
    Vinkki: Et voi muuttaa vastausta sen jälkeen, kun olet klikannut Äänestä.