Räcka upp handen i Google Meet.

Räck upp handen i Google Meet för att informera moderatorn att du vill tala.

Om moderatorer

Alla som schemalägger eller startar ett möte blir mötesvärd. Om du överför eller schemalägger ett möte i någon annans kalender kan den personen bli mötesvärd. Som standard finns det bara en mötesvärd per möte, men du kan lägga till upp till 25 medvärdar inne i mötet.

Moderatorer får aviseringar om uppräckta händer i ordningen de räcks upp. När en deltagare har talat eller ställt en fråga kan du ta ned handen så att andra får tala.

Viktigt! Det går att använda Handuppräckning i Google Meet på Android version 6.0 och senare.

Räck upp eller ta ned handen

1. Tryck på skärmen följt av och tryck på Handuppräckning Hand Raise.
  2. Välj räck upp eller ta ned handen.

När någon räcker handen informeras alla deltagare. Ikonen Handuppräckning visas även i deltagarens självvisning.

Tips! Du eller moderatorn kan ta ned handen. Om moderatorn tar ned din hand får du en avisering.

Ta ned händer som moderator

1. Tryck på mötesnamnet uppe till vänster.
  2. Rulla till avsnittet Uppräckta händer på fliken Personer People Tab följt av.
  3. Tryck på Ta ned hand Hand Raise intill en deltagares namn.