Handuppräckning med Google Meet

Använd Handuppräckning i Google Meet för att informera moderatorn att du vill tala.

Viktigt! Handuppräckning finns i dessa Google Workspace-utgåvor:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Plus
  • Education Standard
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Nonprofits

Om moderatorer

Alla som schemalägger eller startar ett möte som blir som standard moderator. Det får bara finnas en moderator per möte. En annan person kan bli moderator om du överför eller schemalägger ett möte i någon annans kalender.

Moderatorer får aviseringar om uppräckta händer i ordningen de räcks upp. När en deltagare har talat eller ställt en fråga kan du ta ned handen så att andra får tala.

Räck upp eller ta ned handen

Räck upp handen så här:

1.  Rulla längst ned på skärmen och sedan klicka på Handuppräckning Hand Raise.

Ta ned handen så här:

1. Rulla längst ned på skärmen och sedan klicka på Ta ned hand Hand Raise.

När någon räcker handen informeras alla deltagare. Ikonen Handuppräckning visas även i deltagarens självvisning.

Tips! Du eller moderatorn kan ta ned handen. Om moderatorn sänker handen får du en avisering.

Ta ned händer som moderator

1. Klicka på fliken Personer People Tab uppe till höger.
  2. Rulla till avsnittet Uppräckta händer.
  3. Ta ned en hand genom att klicka på Ta ned hand Hand Raise intill en deltagares namn.
  4. Ta ned alla händerna genom att rulla till Uppräckta händer och klicka på Ta ned alla.

Tips! Om en moderator presenterar på en annan flik och en hand räcks upp, får den en ljudavisering.