Duo ja Meet ovat yhdistyneet uudeksi Meet-sovellukseksi. Alkuperäisen Meetin käyttäjät voivat ladata uuden sovelluksen.

Kysymysten esittäminen osallistujille Google Meetissä

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Tärkeää:

• Kun livestriimissä luodaan K & V, se tulee automaattisesti saataville sekä kokouksen että livestriimin osallistujille. Järjestäjät voivat poistaa K & V:n käytöstä livestriimin osallistujilta tietokoneella.
  • Yhdessä K & V:ssä voi olla enintään 500 kysymystä.
K & V:n käytön edellytykset Google Meetissä

Tärkeää: Google Meetin K & V ‑ominaisuus on seuraavien Google Workspace ‑versioiden käyttäjien saatavilla:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille
  • Workspace Individual

Kysymysten esittäminen osallistujille Google Meet ‐kokouksessa

Kuka tahansa kokouksen osallistuja voi esittää kysymyksiä. Kysymykset näkyvät siihen asti, kunnes ne poistetaan tai piilotetaan.

Moderaattori saa kokouksen jälkeen yksityiskohtaisen raportin kaikista kysymyksistä.

Kokouksen ajoittajasta tai aloittajasta tulee kokouksen järjestäjä. Jos kokous siirretään toisen henkilön kalenteriin tai aikataulutetaan sen kautta, kyseisestä henkilöstä saattaa tulla järjestäjä. Oletuksena kokouksessa on vain yksi järjestäjä, mutta voit lisätä enintään 25 apujärjestäjää kokouksen aikana.

K & V ‑toiminnon laittaminen päälle

Tärkeää:

• K & V on automaattisesti päällä kaikilla paitsi Google Workspace for Educationin käyttäjillä. Kokouksen järjestäjät voivat laittaa K & V:n päälle Educationin käyttäjille kokouksen aikana.
  • Järjestäjät voivat poistaa K & V:n käytöstä ponnahdusikkunasta, kun he aloittavat livestriimin tietokoneeltaan, tai laittaa sen pois päältä järjestäjän asetuksista.
  1. Klikkaa tietokoneella oikeasta alareunasta Järjestäjän asetukset .
  2. Vieritä kohtaan Kokoustoiminnot.
  3. Laita "Salli kysymykset K & V:ssä" päälle Toggle ON.

Vinkki: Kysymyksiä voi oletuksena esittää anonyymisti. Jos haluat estää tämän, ota "Salli anonyymit kysymykset (K & V)" pois päältä Toggle Off.

K & V:n laittaminen päälle mobiililaitteilla
  1. Napauta Lisää säätimiä ja sitten Järjestäjän asetukset .
  2. Vieritä kohtaan Kokoustoiminnot.
  3. Laita "Salli kysymykset K & V:ssä" päälle Toggle ON.

Vinkki: Kysymyksiä voi oletuksena esittää anonyymisti. Jos haluat estää tämän, ota "Salli anonyymit kysymykset (K & V)" pois päältä Toggle Off.

Kysymysten katsominen ja hallinnointi

Tärkeää: Kaikki esitetyt kysymykset kootaan Kysymykset-raporttiin, jonka moderaattorit saavat sähköpostiin kokouksen päätyttyä.

1. Klikkaa tietokoneella oikeasta alareunasta Toiminnot  ja sitten K & V.
  2. Voit suodattaa kysymyksiä "Kaikki kysymykset" ‑kohdasta klikkaamalla alanuolta .
  3. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Kysymyksen poistaminen: Klikkaa minkä tahansa kysymyksen kohdalta Poista .
      • Vinkki: Et näe poistettuja kysymyksiä (nimellisiä tai anonyymejä) kokouksen aikana, ainoastaan raportista.
    • Plus-äänen antaminen kysymykselle: Klikkaa kysymyksen kohdalta Plus-ääni .
    • Kysymyksen piilottaminen: Klikkaa kysymyksen kohdalta Piilota .
    • Kysymyksen merkitseminen vastatuksi: Klikkaa kysymyksen kohdalta Merkitse vastatuksi .
      • Vinkki: Kun merkitset kysymyksen vastatuksi, osallistujat tietävät, että se on jo käsitelty.
    • Kysymysten lajittelu järjestyksen tai plus-äänten perusteella:
      1. Klikkaa Suositut-kohdasta alanuolta .
      2. Valitse sopiva vaihtoehto.
Kysymysten katsominen ja hallinnointi mobiililaitteilla

Tärkeää: Kaikki esitetyt kysymykset kootaan Kysymykset-raporttiin, jonka moderaattorit saavat sähköpostiin kokouksen päätyttyä.

1. Napauta Lisää säätimiä  ja sitten Toiminnot ja sitten K & V.
  2. Voit suodattaa kysymyksiä napauttamalla Kaikki kysymykset ‑kohdasta alanuolta .
  3. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Kysymyksen poistaminen: Napauta jonkin kysymyksen kohdalta Poista .
      • Vinkki: Et näe poistettuja kysymyksiä (nimellisiä tai anonyymejä) kokouksen aikana, ainoastaan raportista.
    • Plus-äänen antaminen kysymykselle: Napauta kysymyksen kohdalta Plus-ääni .
    • Kysymyksen piilottaminen: Napauta kysymyksen kohdalta Piilota .
    • Kysymyksen merkitseminen vastatuksi: Napauta kysymyksen kohdalta Merkitse vastatuksi .
      • Vinkki: Kun merkitset kysymyksen vastatuksi, osallistujat tietävät, että se on jo käsitelty.
    • Kysymysten lajittelu järjestyksen tai plus-äänten perusteella:
      1. Napauta Suositut-kohdan vierestä alanuolta .
      2. Valitse sopiva vaihtoehto.

Kysymysten tarkistaminen

Näin voit tarkistaa kokouksen tai livestriimin K & V ‑kysymykset, ennen kuin ne näkyvät osallistujille:

Tärkeää:

• Moderointi on oletuksena pois päältä.

• Järjestäjät voivat käyttää moderointitoimintoja vain tietokoneella selainversiossa.

Näin laitat moderoinnin päälle, kun olet liittynyt kokoukseen järjestäjänä:

1. Klikkaa tietokoneella oikeasta alareunasta Järjestäjän asetukset.

2. Vieritä alas kohtaan Kokoustoiminnot.

3. Saat moderoinnin päälle valinnalla "Piilota kysymykset, kunnes järjestäjä hyväksyy ne" Toggle ON.

Näin moderoit kysymyksiä:

1. Etsi tietokoneella kysymys, jossa on merkintä "Odottaa hyväksyntää".

2. Valitse joko Hyväksy tai Poista kysymys.

• Vinkki: Järjestäjä ei voi hyväksyä useita kysymyksiä yhdellä kertaa.

Vinkki: Järjestäjänä voit ottaa kokouksen aikana kysymysten moderoinnin pois päältä kohdasta Järjestäjän asetukset. Tämä ei vaikuta jo esitettyihin kysymyksiin.

Kysymyksen esittäminen

Kun esität kysymyksen, kaikki kokouksen osallistujat saavat ilmoituksen.

Kun esität kysymyksen anonyymisti, tiedot piilotetaan

• muilta kokouksen osallistujilta
  • moderaattoreilta
  • Workspace-järjestelmänvalvojalta.

Kysymys jaetaan kokonaisuudessaan Googlelle, ja se anonymisoidaan tai poistetaan myöhemmin datansäilytyskäytännön mukaisesti.

1. Klikkaa tietokoneella oikeasta alareunasta Toiminnot ja sitten K & V ja sitten Esitä kysymys.
  2. Kirjoita kysymys ja sitten klikkaa Julkaise.

Vinkki: Jos haluat esittää kysymyksen nimettömänä, valitse "Julkaise anonyymisti".

Kysymysten esittäminen mobiililaitteilla
  1. Napauta Lisää säätimiä ja sitten Toiminnot ja sitten K & V ja sitten Esitä kysymys.
  2. Kirjoita kysymys ja sitten napauta Julkaise.

Vinkki: Jos haluat esittää kysymyksen nimettömänä, valitse "Julkaise anonyymisti".

Kysymysraportin katsominen

Kokouksen jälkeen moderaattorin sähköpostiin lähetetään kysymysraportti. Sähköposti sisältää esitetyt, piilotetut, moderaattorin hyväksymät ja poistetut kysymykset sekä niiden julkaisijoiden nimet.

1. Avaa sähköposti, joka sisältää kysymysraportin.
  2. Klikkaa liitteenä olevaa raporttia.