Google Meet- ja Google Duo ‑sovellusten kuvakkeet muuttuvat. Lue lisää.

Kysymysten esittäminen osallistujille Google Meetissä

Tärkeää: Google Meetin K & V ‑ominaisuus on seuraavien Google Workspace ‑versioiden käyttäjien saatavilla:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Järjestöt

Kysymysten esittäminen osallistujille Google Meet ‐kokouksessa

Kokouksen moderaattorit:

Kuka tahansa kokouksen osallistuja voi esittää kysymyksiä. Kysymykset näytetään siihen asti, kunnes ne poistetaan tai piilotetaan.

Valvoja saa kokouksen jälkeen yksityiskohtaisen raportin kaikista kysymyksistä.

Kokouksen ajoittajasta tai aloittajasta tulee kokouksen järjestäjä. Jos kokous siirretään toisen henkilön kalenteriin tai ajoitetaan sen kautta, kyseisestä henkilöstä saattaa tulla järjestäjä. Oletuksena kokouksessa on vain yksi järjestäjä, mutta voit lisätä enintään 25 apujärjestäjää kokouksen aikana.

K & V ‑ominaisuuden laittaminen päälle

K & V on automaattisesti päällä kaikilla paitsi Google Workspace for Educationin käyttäjillä.

• Education-käyttäjät: Moderaattorit voivat laittaa K & V ‑ominaisuuden päälle kokouksen aikana.

K & V:n laittaminen päälle

1. Klikkaa oikeasta alakulmasta Järjestäjän asetukset .
  2. Vieritä Kokoustoiminnot‐kohtaan.
  3. Laita "Salli kysymykset K & V:ssä" päälle Toggle ON.

Vinkki: Kysymyksiä voi oletuksena esittää anonyymisti. Jos haluat estää tämän, laita "Salli anonyymit kysymykset (K & V)" pois päältä Toggle Off.

Kysymyksen esittäminen

Kun esität kysymyksen, kaikki kokouksen osallistujat saavat ilmoituksen.

Kun esität kysymyksen anonyymisti, tiedot piilotetaan

• muilta kokouksen osallistujilta
  • moderaattoreilta
  • Workspace-järjestelmänvalvojalta.

Kysymys jaetaan kokonaisuudessaan Googlelle, ja se anonymisoidaan tai poistetaan myöhemmin datan säilytyskäytännön mukaisesti.

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  ja sitten valitse Kysymykset.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Esitä kysymys.
  3. Lisää kysymys ja sitten klikkaa Julkaise.
    • Jos haluat esittää kysymyksen anonyymisti, valitse "Julkaise anonyymisti".

Kysymysten katsominen ja hallinnointi

Moderointinäkymästä voi:

• suodattaa kysymyksiä
  • poistaa kysymyksiä
  • anna kysymykselle plus-äänen
  • piilottaa kysymyksen
  • ratkaista kysymyksen.
  1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot ja sitten valitse Kysymykset.
  • Voit suodattaa kysymyksiä klikkaamalla Kaikki kysymykset ‑kohdassa olevaa alanuolta "" ja valitsemalla sitten haluamasi vaihtoehdon:
Vinkki: Osallistujat voivat suodattaa näkyviin ainoastaan itse esittämänsä tai kaikki kysymykset.
  • Voit poistaa kysymyksen klikkaamalla sen kohdalta Poista "".
  • Voit antaa kysymykselle plus-äänen klikkaamalla sen kohdalta Plus-ääni "".
  • Voit piilottaa kysymyksen klikkaamalla Piilota "".
  • Voit merkitä kysymyksen vastatuksi klikkaamalla kysymyksen kohdalta Merkitse vastatuksi "".

Vinkki: Merkitse kysymys vastatuksi, niin osallistujat näkevät, että se on jo käsitelty.

• Voit lajitella kysymykset järjestyksen tai plus-äänten määrän mukaan klikkaamalla Suositut-kohdassa olevaa alanuolta "" ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.
  • Voit poistaa kysymyksen klikkaamalla sen kohdalta Poista.

Vinkkejä:

• Osallistujat voivat poistaa vain omia kysymyksiään.
  • Moderaattorit voivat
    • poistaa minkä tahansa kysymyksen
    • nähdä kaikki poistetut kysymykset
    • nähdä poistetut anonyymit kysymykset, mutta niitä ei yhdistetä kysymyksen esittäjään.
  • Kaikki kysytyt kysymykset ovat Kysymykset-raportissa, joka lähetetään moderaattoreille sähköpostitse kokouksen jälkeen.

Kysymykset-raportin katsominen

Kokouksen jälkeen moderaattorin sähköpostiin lähetetään kysymysraportti. Sähköposti sisältää esitetyt, piilotetut ja poistetut kysymykset ja niiden julkaisijoiden nimet.

1. Avaa sähköposti, joka sisältää Kysymykset-raportin.
  2. Klikkaa liitteenä olevaa raporttia.

Kokouksen osallistujat:

Kokouksen osallistujat voivat esittää kysymyksiä. Kaikki kokouksen osallistujat näkevät kysymyksesi, ellei sitä poisteta.

Kokouksen moderaattori voi

• piilottaa kysymyksesi
  • nähdä kaikki poistetut kysymykset
  • nähdä poistetut anonyymit kysymykset, mutta niitä ei yhdistetä sinuun.

Kysymyksen esittäminen

Kun esität kysymyksen, kaikki kokouksen osallistujat saavat ilmoituksen.

Kun esität kysymyksen anonyymisti, tietosi piilotetaan

• muilta kokouksen osallistujilta
  • moderaattoreilta
  • Workspace-järjestelmänvalvojalta.

Kysymys jaetaan kokonaisuudessaan Googlelle, ja se anonymisoidaan tai poistetaan myöhemmin datan säilytyskäytännön mukaisesti.

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  ja sitten valitse Kysymykset.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Esitä kysymys.
  3. Lisää kysymys ja sitten klikkaa Julkaise.
    • Jos haluat esittää kysymyksen anonyymisti, valitse "Julkaise anonyymisti".

Kysymysten etsiminen ja poistaminen tai plus-äänen antaminen kysymykselle

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  ja sitten valitse Kysymykset.
    • Voit lajitella kysymykset suosion mukaan tai aikajärjestykseen klikkaamalla Suositut-kohdassa olevaa alanuolta "" ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.
    • Jos haluat nähdä kaikkien kysymykset, klikkaa Kaikki kysymykset.
    • Jos haluat nähdä vain omat kysymyksesi, klikkaa Omat kysymykset.
    • Voit antaa kysymykselle plus-äänen klikkaamalla Plus-ääni ""
    • Voit poistaa kysymyksen klikkaamalla Poista "".

Vinkki: Osallistujat voivat poistaa omat kysymyksensä.