Jos haluat testata reaaliaikaisia tekstityskäännöksiä, rekisteröidy Meetin tekstityskäännösten betaohjelmaan.

Kysymysten esittäminen osallistujille Google Meetissä

Tärkeää: Google Meetin K & V ‑ominaisuus on seuraavien Google Workspace ‑versioiden käyttäjien saatavilla:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Järjestöt

Kysymysten esittäminen osallistujille videopuhelussa

Kokouksen moderaattorit:

Kuka tahansa kokouksen osallistuja voi esittää kysymyksiä. Kysymykset ovat näkyvissä siihen asti, kunnes ne poistetaan tai piilotetaan tietokoneella.

Vinkki: Kysymykset voi piilottaa vain pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella.

Moderaattori saa kokouksen jälkeen yksityiskohtaisen raportin kaikista kysymyksistä.

Kokouksen ajoittajasta tai aloittajasta tulee kokouksen järjestäjä. Jos kokous siirretään toisen henkilön kalenteriin tai ajoitetaan sen kautta, kyseisestä henkilöstä saattaa tulla järjestäjä. Oletuksena kokouksessa on vain yksi järjestäjä, mutta voit lisätä enintään 25 apujärjestäjää kokouksen aikana.

K & V ‑ominaisuuden laittaminen päälle

K & V on automaattisesti päällä kaikilla paitsi Google Workspace for Educationin käyttäjillä.

• Education-käyttäjät: Moderaattorit voivat laittaa K & V ‑ominaisuuden päälle kokouksen aikana.

K & V:n laittaminen päälle

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot .
  2. Klikkaa Kysymykset ja sitten Ota kysymykset ja vastaukset käyttöön.

Kysymyksen esittäminen

Kun esität kysymyksen, kaikki kokouksen osallistujat saavat ilmoituksen.

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  ja sitten valitse Kysymykset.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Esitä kysymys.
  3. Lisää kysymys ja sitten klikkaa Julkaise.
    Vinkki: Osallistujat voivat vastata kysymykseen suullisesti kokouksen aikana tai lisätä vastauksensa kokouksen chatiin.

Kysymysten katsominen ja hallinnointi

Moderaattori voi suodattaa tai poistaa kysymyksen tai antaa sille plus-äänen moderointinäkymässä.

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot ja sitten valitse Kysymykset.
  • Voit suodattaa kysymyksiä klikkaamalla Kaikki kysymykset ‑kohdassa olevaa alanuolta "" ja valitsemalla sitten haluamasi vaihtoehdon:
Vinkki: Osallistujat voivat suodattaa näkyviin ainoastaan itse esittämänsä tai kaikki kysymykset.
  • Voit antaa kysymykselle plus-äänen klikkaamalla sen kohdalta Plus-ääni "".
  • Voit merkitä kysymyksen vastatuksi klikkaamalla sen kohdalta Merkitse vastatuksi "".

Vinkki: Merkitse kysymys vastatuksi, niin osallistujat näkevät, että se on jo käsitelty.

• Voit piilottaa kysymyksen klikkaamalla sen kohdalta Piilota ""
  • Voit lajitella kysymykset järjestykseen tai plus-äänten määrän mukaan klikkaamalla Suositut-kohdassa olevaa alanuolta "" ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.
  • Voit poistaa kysymyksen klikkaamalla sen kohdalta Poista "".

Vinkki: Moderaattorit voivat poistaa kenen tahansa kysymyksen. Osallistujat voivat poistaa vain omia kysymyksiään. Moderaattori näkee kaikki poistetut kysymykset ja niiden esittäjät Kysymykset-raportissa, joka lähetetään hänelle sähköpostitse kokouksen jälkeen.

Kysymykset-raportin katsominen

Kokouksen jälkeen moderaattorin sähköpostiin lähetetään kysymysraportti. Sähköposti sisältää esitetyt, piilotetut ja poistetut kysymykset ja niiden julkaisijoiden nimet.

1. Avaa sähköposti, joka sisältää Kysymykset-raportin.
  2. Klikkaa liitteenä olevaa raporttia.

Kokouksen osallistujat:

Kokouksen osallistujat voivat esittää kysymyksiä. Kaikki kokouksen osallistujat näkevät kysymyksesi, kunnes poistat ne. Kokouksen moderaattori voi piilottaa kysymykset ja nähdä kaikki poistetut kysymykset.

Kysymyksen esittäminen

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  ja sitten valitse Kysymykset.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Esitä kysymys.
  3. Lisää kysymys ja sitten klikkaa Julkaise.

Kysymysten etsiminen tai poistaminen tai plus-äänen antaminen kysymykselle

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  ja sitten valitse Kysymykset.
    • Voit lajitella kysymykset suosion mukaan tai aikajärjestykseen klikkaamalla Suositut-kohdassa olevaa alanuolta "" ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.
    • Jos haluat nähdä kaikkien kysymykset, klikkaa Kaikki kysymykset.
    • Jos haluat nähdä vain omat kysymyksesi, klikkaa Omat kysymykset.
    • Voit antaa kysymykselle plus-äänen klikkaamalla Plus-ääni ""
    • Voit poistaa kysymyksen klikkaamalla sen kohdalta Poista "".

Vinkki: Osallistujana voit poistaa vain omia kysymyksiäsi. Kokouksen moderaattori näkee kaikki poistetut kysymykset ja niiden esittäjät kokousraportista.