Fer preguntes a participants de Google Meet

Important: la funció Preguntes i respostes a Google Meet està disponible per als usuaris que tinguin aquestes edicions de Google Workspace:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Nonprofits
Consell: els administradors de Workspace poden activar o desactivar aquesta funció per a tota l'organització.

Fer preguntes als participants d'una videotrucada

Per als moderadors d'una reunió:

Qualsevol persona d'una reunió pot fer preguntes, que es mostraran fins que se suprimeixin o s'amaguin.

Un cop finalitza una reunió, el moderador rep un informe detallat de totes les preguntes.

La persona que programi o iniciï una reunió n'esdevindrà l'amfitrió. Si transfereixes o programes una reunió al calendari d'algú altre, és possible que l'altra persona n'esdevingui l'amfitrió. De manera predeterminada, només hi ha un amfitrió per reunió, però, un cop siguis a la reunió, pots afegir fins a 25 coamfitrions.

Activar les preguntes

Les preguntes s'activen automàticament per a tots els usuaris excepte els de Google Workspace for Education.

• Usuaris d'Education: els moderadors poden activar les preguntes durant les reunions.

Per activar les preguntes

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats .
  2. Fes clic a Preguntes and then Activa les preguntes.

Fer una pregunta

Quan fas una pregunta, tots els participants de la reunió reben una notificació.

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Preguntes.
  2. A l'extrem inferior dret, fes clic a Fes una pregunta.
  3. Introdueix la teva pregunta and then fes clic a Publica.
    Consell: els participants poden respondre a la pregunta verbalment o afegir la seva resposta al xat de la reunió.

Consultar i gestionar preguntes

A la visualització del moderador, el moderador pot:

• Filtrar una pregunta.
  • Suprimir una pregunta.
  • Donar un vot positiu a una pregunta.
  • Amagar una pregunta.
  • Resoldre una pregunta.
  1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Preguntes.
  • Per filtrar les preguntes, fes clic a la fletxa avall "" que hi ha al costat de "Totes les preguntes" i selecciona una opció:
Consell: els participants només poden filtrar el contingut per totes les preguntes o per les preguntes que han fet ells.
  • Per suprimir una pregunta, fes clic a Suprimeix "" a la pregunta en qüestió.
  • Per donar un vot positiu a una pregunta, fes clic a Dona un vot positiu "" a la pregunta en qüestió.
  • Per amagar una pregunta, fes clic a Amaga "" a la pregunta en qüestió.
  • Per marcar que una pregunta s'ha respost, fes clic a Marca com a resposta "" a la pregunta en qüestió.

Consell: marca que una pregunta s'ha respost perquè els participants ho sàpiguen.

• Per ordenar les preguntes per ordre o per vots positius, al costat de "Popular", fes clic a la fletxa avall "" i selecciona una opció.

Consell: els moderadors poden suprimir les preguntes de qualsevol participant, mentre que els participants només poden suprimir les seves pròpies preguntes. El moderador pot veure totes les preguntes suprimides i qui les ha fet a l'informe de preguntes que rep per correu electrònic després de la reunió.

Consultar un informe de preguntes

Després de la reunió, s'envia un informe de preguntes per correu electrònic al moderador. El correu electrònic inclou una llista de les preguntes que s'han fet, amagat o suprimit juntament amb els noms de les persones que han publicat les preguntes.

1. Obre el correu electrònic amb l'informe de preguntes.
  2. Fes clic al fitxer adjunt.

Per als participants d'una reunió:

Els participants de la reunió poden fer preguntes a la reunió. Tots els participants de la reunió poden veure les teves preguntes fins que no les suprimeixis. El moderador de la reunió pot amagar les teves preguntes i veure totes les que has suprimit.

Fer una pregunta

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Preguntes.
  2. A l'extrem inferior dret, fes clic a Fes una pregunta.
  3. Introdueix la teva pregunta and then fes clic a Publica.

Cercar, suprimir o votar positivament una pregunta

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Preguntes.
    • Per ordenar les preguntes per popularitat o per ordre cronològic, fes clic a la fletxa avall "" que hi ha al costat de "Popular" i selecciona una opció.
    • Per veure les preguntes de tothom, fes clic a Totes les preguntes.
    • Per veure només les teves preguntes, fes clic a Les meves preguntes.
    • Per donar un vot positiu a una pregunta, fes clic a Dona un vot positiu "" a la pregunta en qüestió.
    • Per suprimir una pregunta, fes clic a Suprimeix "" a la pregunta en qüestió.

Consell: com a participant, només pots suprimir les teves preguntes. El moderador de la reunió pot veure totes les preguntes suprimides i qui les ha publicat a l'informe de la reunió.