Utilitzar una pissarra blanca a Google Meet

Inicia o obre un Google Jamboard durant una videotrucada. Un Jamboard és una pissarra virtual de retolador en què pots fer pluges d'idees en directe amb altres persones.

Important: només pots iniciar o obrir un Jamboard durant una videotrucada de Meet si t'hi has unit des d'un ordinador. Els participants de la videotrucada que s'hi hagin unit des d'un dispositiu mòbil rebran un enllaç al fitxer i se'ls dirigirà a l'aplicació Jamboard.

Iniciar o obrir un Jamboard en una videotrucada

1. A la videotrucada, ves a la part inferior dreta i fes clic a Més opcions More i, a continuació, Pissarra.
  2. Per crear un Jamboard, fes clic a Inicia una pissarra nova. Per obrir un Jamboard que ja tinguis a la teva unitat, en una unitat compartida o a l'ordinador, fes clic a Tria un fitxer de Drive.

Consell: el fitxer de Jamboard s'obrirà en una pestanya nova i es compartirà automàticament un enllaç a través del xat de la trucada.

1. Descripció dels permisos d'accés de Jamboard:
  • Els participants inclosos a la invitació del calendari i que pertanyen a la mateixa organització que l'amfitrió del Jamboard hi obtenen accés d'edició automàticament.

Important: si ets usuari de G Suite for Education, els participants obtenen accés només de visualització de manera predeterminada. Els hauràs de concedir accés d'edició al Jamboard.

• Els participants no inclosos a la invitació del calendari però que pertanyen a la mateixa organització que l'amfitrió del Jamboard hi obtenen accés d'edició automàticament si el Jamboard es comparteix després que s'hagin unit a la videotrucada.

Important: hi hauràs de donar accés a qualsevol participant que s'uneixi a la videotrucada després que s'hagi compartit el Jamboard.

• S'haurà de donar accés als participants que pertanyin a una altra organització que l'amfitrió del Jamboard. Obre el fitxer de Jam > fes clic a Comparteix i, a continuació, escriu les adreces electròniques i, a continuació, fes clic a Fet.

Articles relacionats