Duo i Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet. Els usuaris de Meet (original) poden baixar la nova aplicació.

Col·laborar amb un Jamboard a Google Meet

L'aplicació Jamboard deixarà d'estar disponible el 2024. Obtén més informació sobre la retirada de Google Jamboard.

Inicia o obre un Google Jamboard durant una reunió. Un Jamboard és una pissarra virtual de retolador en què pots fer pluges d'idees en directe amb altres persones.

Important: només pots iniciar o obrir un Jamboard durant una trucada de Meet si t'hi has unit des d'un ordinador. Els participants de la trucada que s'hi hagin unit des d'un dispositiu mòbil rebran un enllaç al fitxer i se'ls dirigirà a l'aplicació Jamboard.

Iniciar o obrir un Jamboard en una reunió

Utilitzar Jamboard en una reunió
  1. Inicia una reunió o uneix-t'hi.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Activitats i, a continuació, Pissarra.
  3. Selecciona una opció:
    • Per crear un Jamboard, fes clic a Inicia una pissarra nova.
    • Per obrir un Jamboard que ja tinguis a la teva unitat, en una unitat compartida o a l'ordinador, fes clic a Tria un fitxer de Drive.

Consell: el fitxer de Jamboard s'obrirà en una pestanya nova i es compartirà automàticament un enllaç a través del xat de la trucada.

Iniciar o obrir una reunió a Jamboard

Iniciar una reunió des de Jamboard
  1. A l'ordinador, obre Jamboard.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Meet i, a continuació, Inicia una reunió. Iniciar una reunió nova a Jamboard
    • Els participants de Jamboard i Meet es mostren en paral·lel a la mateixa finestra o pestanya. Jamboard i la reunió es mostren junts
  3. Per compartir la presentació, fes clic a Presenta a tothom Compartir la pantalla al tauler de la dreta.
    • Per deixar de compartir-la, fes clic a Atura la presentació Cancel·lar la presentació a la part inferior dreta.
  4. Per compartir l'enllaç de la reunió, fes clic a Copia la informació per unir-se Content copy.
  5. Per sortir, fes clic a Surt de la trucada Finalitza la trucada a la part inferior dreta.
Unir-se a una reunió des de Jamboard
  1. A l'ordinador, obre Jamboard.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Meet .
    • Per unir-te a una reunió programada, fes clic al nom de la reunió.
    • Per unir-t'hi amb un codi, fes clic a Utilitza un codi de reunió i, a continuació, Introdueix un codi. Iniciar una reunió nova a Jamboard
  3. Uneix-me a la reunió.
    • Per unir-te a la reunió sense compartir el teu Jamboard, fes clic a Uneix-me a la reunió. No pots presentar ni canviar la visualització dels altres participants amb aquesta opció de configuració.
    • Per unir-t'hi i compartir el teu Jamboard, fes clic a Presenta només aquesta pestanya.
      • Important: no pots canviar la pestanya de la presentació a Jamboard. Per canviar d'una pestanya a una altra mentre comparteixes informació, presenta des de Google Meet.
    • Consell: si la reunió és en una altra pestanya, fes clic a Porta la reunió aquí al teu Jamboard.
  4. Els participants de Jamboard i Meet es mostren en paral·lel a la mateixa finestra o pestanya.Jamboard i la reunió es mostren junts
  5. Per aturar la presentació, fes clic a Atura la presentació Cancel·lar la presentació a la part inferior dreta.

Descripció dels permisos d'accés de Jamboard

• Els participants inclosos a la invitació del calendari i que pertanyen a la mateixa organització que l'amfitrió del Jamboard obtenen accés d'edició automàticament.

Important: si ets usuari de Google Workspace for Education, els participants reben accés només de visualització de manera predeterminada. Els hauràs de concedir accés d'edició al Jamboard.

• Els participants no inclosos a la invitació del calendari, però que pertanyen a la mateixa organització que l'amfitrió del Jamboard hi obtenen accés d'edició automàticament si el Jamboard es comparteix després que s'hagin unit a la reunió.

Important: hi hauràs de donar accés a qualsevol participant que s'uneixi a la reunió després que s'hagi compartit el Jamboard.

• S'haurà de donar accés als participants que pertanyin a una altra organització que l'amfitrió del Jamboard. Obre el fitxer de Jam > fes clic a Comparteix i, a continuació, escriu les adreces electròniques i, a continuació, fes clic a Fet.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google