Jos haluat testata reaaliaikaisia tekstityskäännöksiä, rekisteröidy Meetin tekstityskäännösten betaohjelmaan.

Taustan vaihtaminen ja tehosteiden käyttäminen Google Meetissä

Voit nyt vähentää häiriöitä tai tehdä videopuhelusta hauskemman sumentamalla taustasi tai korvaamalla sen kuvalla tai videolla.

Google Workspace ‐käyttäjät voivat käyttää suodattimia ja tyylejä mobiililaitteilla sellaisissa kokouksissa, jotka ovat toisten Google Workspace ‐käyttäjien järjestämiä.

Tärkeää: Arkaluontoisia tietoja saattaa näkyä, kun vaihdat taustan.

Taustan vaihtamista koskevat vaatimukset tietokoneella

Jos et voi käyttää ominaisuutta, jolla taustan voi vaihtaa, nämä vaatimukset eivät ehkä täyty:

• Selainversio, joka tukee tätä ominaisuutta:
  • Chrome, jossa on laitteistokiihdytys päällä.
  • WebGL:ää tukeva selain.
  • 64-bittinen käyttöjärjestelmä.

Laitteistokiihdytyksen käyttöönotto

Laitteistokiihdytyksen laittaminen päälle Windows- tai Mac-tietokoneella:

1. Valitse Chrome-ikkunan oikeasta yläkulmasta Valikko Lisää ja sitten Valitse Asetukset
  2. Klikkaa vasemmalta Lisäasetukset-kohdan vieressä olevaa alanuolta Alanuoli.
  3. Valitse Järjestelmä Wrench.
  4. Laita päälle Käytä laitteistokiihdytystä, jos mahdollista.
  5. Käynnistä Chrome uudelleen.

WebGL‑tuen tarkistaminen

Tarkista osoitteesta webglreport.com, onko selaimessasi WebGL‑tuki. Tarkista myös, että “Major Performance Caveat” ‑kohdan asetuksena on “No”. Selaimesi saattaa poistaa WebGL:n käytöstä, jos laite on epävakaa tai aiheuttaa kaatumisia. Et voi pakottaa WebGL:ää käyttöön epävakailla WebGL-laitteilla. Joskus ongelmat ratkeavat, kun päivität näytönohjaimen ajurin tai käynnistät selaimen uudelleen. Lue lisää WebGL-tuesta

Taustan vaihtaminen

Tärkeää: Jos käyttäjä liittyy videopuheluun kirjautumatta Google-tilille tai hänen on koputettava päästäkseen puheluun, hän voi vaihtaa taustaansa vain kerran videopuhelun aikana. Google Workspace for Education ‑videopuheluun liittyvät käyttäjät eivät voi valita omia taustakuviaan.

Ennen videopuhelua

1. Siirry Google Meetiin ja sitten valitse kokous.
  2. Valitse oman kuvasi oikeasta alakulmasta Vaihda tausta .
    • Jos haluat sumentaa taustasi kokonaan, valitse Sumenna tausta .
    • Jos haluat sumentaa taustaa vain hieman, valitse Sumenna hieman taustaasi .
    • Jos haluat valita etukäteen ladatun taustan, klikkaa taustaa.
    • Jos haluat ladata taustalle itse valitsemasi kuvan, klikkaa Lisää Lisää.
  3. Valitse Liity nyt.

Videopuhelun aikana

1. Klikkaa alareunasta Lisää Lisää.
  2. Valitse Vaihda tausta .
    • Jos haluat sumentaa taustasi kokonaan, valitse Sumenna tausta .
    • Jos haluat sumentaa taustaa vain hieman, valitse Sumenna hieman taustaasi.
    • Jos haluat valita etukäteen ladatun taustan, klikkaa taustaa.
    • Jos haluat ladata taustalle itse valitsemasi kuvan, klikkaa Lisää Lisää.

Vinkki: Kamera menee automaattisesti päälle, kun klikkaat "Vaihda tausta".

Taustan vaihtaminen saattaa hidastaa laitettasi. Ominaisuus kannattaa laittaa pois päältä, jotta muut sovellukset toimivat nopeammin tietokoneella.