Canviar el fons i aplicar efectes visuals a Google Meet

Per limitar les distraccions o fer que les reunions siguin més divertides, ara pots desenfocar el fons o aplicar-hi el següent:

• Un fons immersiu.
  • Un fons estàtic.
  • Un fons de temporada.
  • Una imatge personalitzada que proporcionis tu o la teva organització.
  • Efectes especials com ara filtres.

També pots aplicar estils per personalitzar el vídeo amb diverses il·luminacions, filtres de color i fons estilitzats.

Per ajudar els dispositius a executar millor els vídeos en temps real, pots processar al núvol les imatges de fons estàtiques, els efectes de desenfocament i els ajustos d'il·luminació. Amb aquesta funció, s'estalvia bateria, el processador consumeix menys energia i s'optimitza la qualitat de les reunions.

Important:

• Pot ser que es vegi informació sensible quan canviïs el fons.
  • A la visualització pròpia, el fons es mostrarà replicat o invertit. Tanmateix, la resta de participants de la reunió veuran l'orientació correcta.

• La disponibilitat dels fons, filtres i estils està subjecta al tipus de client, al tipus de compte i a la configuració aplicada pels administradors de Google Workspace. Els administradors de Workspace poden permetre que els usuaris apliquin efectes especials i fons.
Informació sobre què necessites per aplicar efectes visuals en un ordinador

Activar l'acceleració per maquinari

Per activar l'acceleració per maquinari a Windows o Mac:

1. A la part superior dreta d'una finestra de Chrome, fes clic a Menú Més i, a continuació, Configuració.
  2. A l'esquerra, al costat de "Configuració avançada", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Fes clic a Sistema Wrench.
  4. Activa Utilitza l'acceleració per maquinari. quan estigui disponible.
  5. Reinicia Chrome.

Comprovar la compatibilitat amb WebGL

Comprova si el teu navegador és compatible amb WebGL a webglreport.com i verifica que a l'opció "Major Performance Caveat" (Advertiment important sobre el rendiment) hi ha el text "No". És possible que el navegador desactivi WebGL si el dispositiu és inestable o es bloqueja. No pots forçar l'activació de WebGL en dispositius WebGL inestables. En alguns casos, pot ser útil actualitzar els controladors de la targeta gràfica o reiniciar el navegador. Obtén més informació sobre la compatibilitat amb WebGL.

Meet s'ajusta entre el processador basat en el dispositiu i el basat al núvol

Meet fa automàticament els ajustos entre el processador d'efectes basat en el dispositiu i el basat al núvol. Prioritza el processament d'efectes basat al núvol als dispositius amb les característiques següents:

• Una CPU de quatre nuclis o inferior (menys de vuit nuclis lògics)
  • Infraestructura d'escriptoris virtuals (VDI)

Consell: si utilitzes la VDI, però no hi ha cap GPU disponible, s'utilitza el processament d'efectes basat al núvol. Això pot limitar la disponibilitat de les funcions d'efectes. Obtén informació sobre com pots preparar la teva xarxa per a les reunions.

Informació sobre què necessites per al processament d'efectes basat al núvol

Meet fa automàticament els ajustos entre el processador d'efectes basat en el dispositiu i el basat al núvol. Prioritza el processament d'efectes basat al núvol als dispositius amb les característiques següents:

• Una CPU de quatre nuclis o inferior (menys de vuit nuclis lògics)
  • Infraestructura d'escriptoris virtuals (VDI)

Actualment, aquesta funció està disponible per a ordinadors Windows, ChromeOS i Linux que compleixin els requisits de processament basat en el dispositiu.

El processament d'efectes basat en el dispositiu està disponible per a totes les edicions de Workspace.

Actualment, el processament d'efectes basat al núvol està disponible per a aquestes funcions:

Important: els efectes visuals que utilitzen el processament d'efectes basats al núvol estan disponibles per als usuaris que tenen les edicions de Workspace següents i als països o regions enumerats més avall.

Usuaris de Workspace amb:

• Google Workspace Individual
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus

Usuaris als països o regions aptes:

• Àsia central
  • Europa
  • Àfrica del Nord
  • Amèrica del Nord
  • Amèrica del Sud (Xile, Bolívia i Perú)
  • Àsia sud-oriental

Aviat afegirem aquesta funció a més regions.

Canviar el fons i utilitzar efectes visuals

Important:

• Els participants que s'uneixin a la reunió sense tenir la sessió iniciada en un Compte de Google i els que hagin de fer un toc perquè els hi admetin només podran canviar el fons o utilitzar efectes visuals quan siguin a la reunió.
  • La càmera s'activa automàticament quan fas clic en un efecte. És possible que el dispositiu s'alenteixi quan utilitzis efectes i fons. Si tens problemes de rendiment, pots desactivar els efectes.
  1. Abans d'unir-te a una reunió, a la part inferior de la visualització pròpia, fes clic a Aplica efectes visuals .
    • Durant la reunió, passa el cursor per sobre de la visualització pròpia.
    • Al centre, fes clic a Aplica efectes visuals .
      • També pots fer clic a Més opcions Més i, a continuació, Aplica efectes visuals .
      • Pots ajustar i apilar efectes visuals de diferents categories. Fes clic a la categoria que vulguis i desplaça't cap avall.
        • A la pestanya "Fons":
          • Per desenfocar lleugerament el fons, fes clic a Desenfoca una mica el fons .
          • Per desenfocar completament el fons, fes clic a Desenfoca .
          • Per penjar un fons propi, fes clic a Penja .
          • Per seleccionar un fons penjat prèviament, fes clic al que vulguis utilitzar.
        • A la pestanya "Filtres":
          • Fes clic al filtre que vulguis utilitzar.
            • Per activar un filtre interactiu, segueix les instruccions en pantalla.
        • A la pestanya "Aparença":
  2. Per seleccionar o suprimir els efectes apilats, a la dreta de la visualització pròpia que hi ha al tauler Efectes, fes clic a Apila .
    • El número que hi ha al quadre d'ajuda verd indica el nombre d'efectes que has aplicat.
    • Selecciona els efectes que vulguis suprimir o, per suprimir-los tots, fes clic a Suprimeix-ho tot.
    • Per minimitzar la visualització de la pila, fes clic a Tanca .
  3. Quan acabis, per tancar el tauler Efectes, fes clic a Fet .