Com es pot aplicar la configuració de Google Meet als esdeveniments creats o transferits a altres calendaris de Google

Fes servir Google Calendar per crear i transferir esdeveniments

La disponibilitat de determinades funcions de Google Meet en una videotrucada depèn de l'edició de Google Workspace i de la configuració de videoconferències que tingui l'organitzador de l'esdeveniment del calendari.

Si l'organitzador de l'esdeveniment del calendari té accés a determinades funcions de reunió a Meet (per exemple, gravar les reunions), estaran disponibles a totes les reunions que organitzi. En canvi, si no hi té accés, no estaran disponibles a les reunions que organitzi.

Important: el terme "organitzador de l'esdeveniment del calendari" aquí fa referència al propietari de l'esdeveniment a Google Calendar i pot no coincidir amb el "creador de l'esdeveniment" en els casos en què es transfereixi un esdeveniment a un altre calendari, o que se n'hi creï un.

Crear o transferir un esdeveniment al calendari principal d'una altra persona

Quan crees o transfereixes un esdeveniment al calendari principal d'un altre usuari, el propietari d'aquest calendari passa a ser l'organitzador de l'esdeveniment. Per exemple, si transfereixes l'esdeveniment a un company de feina, passarà a ser l'organitzador de l'esdeveniment del calendari.

En aquests casos, les funcions disponibles a la reunió variaran en funció de les polítiques de videoconferències aplicables a l'organitzador de l'esdeveniment del calendari. En el cas dels usuaris de Google Workspace, això vol dir que hi ha funcions disponibles segons l'SKU i la configuració de la consola d'administració de Google Workspace.

Consell: si fas clic en un esdeveniment de Google Calendar, també es mostra qui és l'organitzador de l'esdeveniment del calendari.

Això podria tenir diverses implicacions, com ara les següents:

• Si la reunió es grava, l'organitzador de l'esdeveniment del calendari és qui rep la gravació per correu electrònic, no el creador original de l'esdeveniment.
  • Si crees o transfereixes l'esdeveniment al calendari d'algú que no pot gravar reunions pel seu SKU o per la configuració de la consola d'administració de Google Workspace, la reunió no es podrà gravar.
  • Si crees una reunió al calendari principal d'una altra persona, no se't convidarà automàticament a l'esdeveniment, sinó que hauràs d'afegir-t'hi com a convidat si vols assistir-hi.

Transferir un esdeveniment a un calendari secundari o crear-n'hi un

Quan transfereixes un esdeveniment a un calendari secundari, o n'hi crees un, l'organitzador de l'esdeveniment del calendari no canvia i, per tant, la disponibilitat de les funcions de Meet en aquesta reunió no canviarà.

Això podria tenir diverses implicacions, com ara:

• Si transfereixes un esdeveniment a un calendari secundari i surts de l'organització abans que es produeixi la reunió, l'enllaç deixarà de funcionar. Els assistents de la reunió continuaran veient l'esdeveniment al calendari, però no podran utilitzar l'enllaç de la reunió.

Consell: si l'enllaç de la reunió deixa de funcionar, suprimeix-lo i afegeix-ne un de nou. La persona que afegeixi l'enllaç de Meet nou passarà a ser l'organitzador de l'esdeveniment del calendari.

• En el cas de les reunions organitzades amb Google Workspace for Education o un Compte personal de Google: si un usuari no inclòs a la invitació del calendari sol·licita unir-se a l'esdeveniment, l'usuari que hagi afegit l'enllaç (que pot ser el creador original de l'esdeveniment o algú altre) ha d'estar present per afegir-lo a la reunió.