Avinstaller Marketplace-apper eller -tillegg

Det kan være lurt å avinstallere Google Workspace Marketplace-apper eller -tillegg som du ikke trenger eller ikke vil gi tilgang til dataene dine lenger.

Hvis du er administrator, kan du finne ut hvordan du avinstallerer Marketplace-apper for organisasjonen din.

Se en liste over alle installerte apper

Det finnes ulike måter å se installerte apper på:

Du ser kanskje at de installerte appene dine er delt inn i følgende kategorier:

• Apper administratoren din har installert: En administrator i organisasjonen har installert disse appene for deg. Kun administratorer kan avinstallere appene.
  • Apper du har installert: Du har installert disse appene og kan avinstallere dem selv.
  • Tillegg som ikke er tilgjengelige i Google Workspace Marketplace: Disse appene er installert fra Chrome Nettmarked, og appoppføringene er ikke flyttet til Marketplace. Du kan fortsatt bruke appene, men andre personer kan ikke installere dem.

Avinstaller en app

1. Åpne listen over installerte apper på en av disse måtene:
    1. Åpne workspace.google.com/marketplace/myapps.
    2. I Google Dokumenter, Google Regneark eller Google Presentasjoner klikker du på Utvidelser og deretter Tillegg og deretter Administrer tillegg.
  2. Klikk på Alternativer  og deretter Avinstaller
  3. Klikk på Avinstaller appen.

Du kan også åpne appoppføringen i Marketplace og klikke på Avinstaller.