Afinstaller en Marketplace-app eller -tilføjelse

Du kan vælge at afinstallere en Google Workspace Marketplace-app eller -tilføjelse, hvis du ikke længere har brug for den eller ikke længere vil give den adgang til dine data.

Hvis du er administrator, kan du få flere oplysninger om, hvordan du afinstallerer en Marketplace-app for din organisation.

Se en liste over alle dine installerede apps

Du kan se dine installerede apps på flere måder:

Du kan muligvis se, at dine installerede apps er opdelt i følgende kategorier:

• Apps installeret af din administrator: En administrator i din organisation har installeret disse apps til dig. Appen kan kun afinstalleres af en administrator.
  • Apps installeret af dig: Du har installeret disse apps og kan afinstallere dem.
  • Tilføjelser er ikke tilgængelige i Google Workspace Marketplace: Disse apps er installeret via Chrome Webshop, og appfortegnelserne er ikke flyttet til Marketplace. Du kan stadig bruge disse apps, men andre personer kan ikke installere dem.

Afinstaller en app

1. Åbn en liste over installerede apps på en af følgende måder:
    1. Åbn workspace.google.com/marketplace/myapps.
    2. I Google Docs, Google Sheets eller Google Slides skal du klikke på Udvidelser og derefter Tilføjelser og derefter Administrer tilføjelser.
  2. Klik på Valgmuligheder og derefter Afinstaller
  3. Klik på Afinstaller app.

Du kan også åbne appfortegnelsen på Marketplace og klikke på Afinstaller.