Rapporter uriktig bruk og brudd på opphavsrett

Hvis du finner en app eller anmeldelse som bryter vilkårene for bruk av Google Workspace Marketplace, eller hvis du ser et brudd på opphavsrett eller varemerkerettigheter, kan du melde fra til oss.

Rapporter en upassende app

1. Logg på Marketplace.
  2. Klikk på appen, og klikk deretter på Rapporter som upassende nederst.
  3. Angi hvorfor du rapporterer appenog deretterklikk på Ferdig.

Rapporter anmeldelsen av en app

1. Logg på Marketplace.
  2. Klikk på appen.
  3. Klikk på Anmeldelser. Ved siden av den upassende anmeldelsen klikker du på  Mer og deretterRapporter anmeldelsen.
  4. Angi hvorfor du rapporterer anmeldelsenog deretterklikk på Ferdig.

Dette skjer når du har sendt inn en rapport

Rapporten blir sendt til en spesialist for gjennomgang. Hvis spesialisten avgjør at en app eller anmeldelse bryter vilkårene for bruk, blir den fjernet fra Marketplace.

Relaterte emner