Misbruik en auteursrechtschending melden

Als u een app of review tegenkomt die de Servicevoorwaarden van de Google Workspace Marketplace schendt of als u een handelsmerk- of auteursrechtschending ziet, kunt u ons dit laten weten.

Een ongepaste app melden

1. Log in bij de Marketplace.
  2. Klik op de app en klik onderaan op Markeren als ongepast.
  3. Kies waarom u de app wilt melden and then klik op Klaar.

Een app-review melden

1. Log in bij de Marketplace.
  2. Klik op de app.
  3. Klik op Reviews en klik naast de ongepaste review op  Meer and thenReview melden.
  4. Kies waarom u de review wilt melden and then klik op Klaar.

Na het indienen van een melding

Uw melding wordt ter beoordeling naar een specialist gestuurd. Als de specialist vaststelt dat een app of review de Servicevoorwaarden schendt, wordt de app of review verwijderd van de Marketplace.