Väärinkäytöstä ja tekijänoikeusrikkomuksista ilmoittaminen

Jos vastaan tulee sovellus tai arvostelu, joka on Google Workspace Marketplacen käyttöehtojen vastainen, tai jos huomaat tavaramerkki- tai tekijänoikeusrikkomuksen, kerro asiasta meille.

Sopimattomasta sovelluksesta ilmoittaminen

1. Kirjaudu Marketplaceen.
  2. Klikkaa sovellusta ja valitse sitten alareunasta Merkitse sopimattomaksi.
  3. Valitse, miksi teet ilmoituksen sovelluksesta ja sitten klikkaa Valmis.

Sovellusarvostelusta ilmoittaminen

1. Kirjaudu Marketplaceen.
  2. Klikkaa sovellusta.
  3. Klikkaa "Arvostelut" ja valitse sitten sopimattoman arvostelun vierestä  Lisää ja sittenTee arvostelusta ilmoitus.
  4. Valitse, miksi teet ilmoituksen arvostelusta ja sitten klikkaa Valmis.

Ilmoittamisen jälkeen

Ilmoitus lähetetään asiantuntijan tarkastettavaksi. Jos asiantuntijan arvion mukaan sovellus tai arvostelu on käyttöehtojen vastainen, se poistetaan Marketplacesta.

Muuta aiheeseen liittyvää