Street View'n julkaisuongelmien vianetsintä

Tästä näet joitakin katutason kokoelmien julkaisuun liittyviä yleisiä virheilmoituksia sekä niiden ratkaisuohjeet.

Julkaiseminen epäonnistui

Jos julkaiseminen epäonnistuu ilman tiettyä syytä, lähetä tiedosto uudelleen. Muita julkaisuvirheitä:

• Kuvan resoluutio on liian alhainen: Kuvan koko ei täytä vähimmäisvaatimuksia. Valitse kameran valikosta korkeampi resoluutio ja ota uusi kuva.
  • Tiedosto on jo julkaistu: Muista poistaa aiempi lataus, ennen kuin yrität ladata tiedoston uudelleen.
  • GPS-pisteet ovat virheellisiä: GPS-metadatassa on virheitä tai puutteita. Varmista, että GPS-signaali on hyvä, ja ota sitten uusi kuva.
  • Sijaintitietoja ei voi käsitellä: Ota uusi Street View ‑kuva.
  • Tiedosto on viallinen: Lataa tiedosto uudelleen. Jos sitä ei edelleenkään julkaista, ota uusi Street View ‑kuva.
  • Sisäinen virhe: Lataa tiedosto uudelleen.
Vinkki: Teimme äskettäin päivityksiä Street View ‑kuvien käsittelyjärjestelmiin, jotta ne olisivat parempia ja luotettavampia. Jos sinulla on ongelmia 360 asteen videon julkaisemisessa Street View'ssa, varmista, että seuraat näitä kuvaamista koskevia parhaita käytäntöjä. Lue lisää Street View'n 360 asteen videoiden kuvaamisen parhaista käytännöistä.

Kuvat poistettiin

Kuvat voidaan poistaa, jos ne eivät ole Mapsin käyttäjien lisäämää sisältöä koskevan käytännön mukaisia. Varmista, että sisältösi on näiden ohjeiden mukaista, ja julkaise tiedosto uudelleen.