Så här gör du när Maps kraschar

Om Google Maps-appen på din telefon eller surfplatta kraschar eller har andra problem som påverkar Maps-upplevelsen kan du prova följande:

• Uppdatera Google Maps.
  • Rensa lagringsutrymmet i Inställningar på enheten.

Uppdatera Google Maps

Ladda ned den senaste versionen av Google Maps-appen så att du vet att du använder de senaste appfunktionerna.

Uppdatera Google Maps

1. Öppna App Store på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Profil Kontocirkel högst upp till höger.
  3. Scrolla ned till Tillgängliga uppdateringar och sök efter Google Maps.
  4. Om Google Maps finns med på listan trycker du på Uppdatera för att installera appen.

Tips!  Ange ditt Apple-id och lösenord om du uppmanas att göra det. Uppdateringarna laddas ned och installeras.

Installera om Google Maps

Så här raderar du appen:

1. Tryck länge på Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Ta bort följt av Radera högst upp till vänster.

Installera om appen genom att ladda ned den från App Store.

Skicka feedback

Skicka feedback till oss om problemet kvarstår.