Mapsin korjaaminen kaatumisen jälkeen

Jos puhelimesi tai tablettisi Google Maps ‑sovellus kaatuu tai siinä esiintyy muita ongelmia, jotka vaikuttavat Mapsin käyttöön, kokeile ratkaista ongelmat seuraavasti:

• Päivitä Google Maps.
  • Tyhjennä tallennustila laitteesi Asetukset-sovelluksen kautta.

Google Mapsin päivittäminen

Lataa Google Maps ‑sovelluksen uusin versio, jotta saat käyttöösi sovelluksen uusimmat ominaisuudet.

Jos olet kirjautunut Google-tilillesi, päivitä Google Maps ‑sovellus suoraan Play Kaupasta.

Päivitä Google Maps

Jos et ole vielä kirjautunut sisään Google-tilillesi:

1. Siirry Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi Maps-sovellukseen Play Kaupassa.
  2. Napauta Avaa Play Kauppa ‑sovelluksessa.
    • Älä napauta Asenna-paniketta, koska silloin sinut ohjataan sisäänkirjautumisnäytölle, jota ei voi ohittaa.
  3. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Poista.
  5. Etsi Kartta – Navigoi ja tutki. Napauta sitten Päivitä.

Sovelluksen välimuistin ja datan tyhjentäminen

Aloita tästä ja jatka loppuun laitteellasi.

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus Android-puhelimellasi tai ‑tabletillasi.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset.
  3. Etsi Google Maps ‑sovellus.
  4. Kun olet valinnut sovelluksen, tallennustilaan ja välimuistiin liittyvien kohtien pitäisi tulla näkyviin.
  • Tyhjennä välimuisti: Poistaa väliaikaisen datan.
  • Tyhjennä tallennustila: Poistaa kaiken sovellusdatan pysyvästi.

Laitekohtaiset ohjeet

Voit yleensä tyhjentää sovelluksen välimuistin ja datan puhelimesi Asetukset-sovelluksen kautta. Katso esimerkkejä laitekohtaisista ohjeista. Tarkat ohjeet voivat vaihdella laitemallin mukaan.

Lisätietoja saat laitteen valmistajalta.

Samsung-puhelimet

1. Siirry laitteen asetuksiin ja sitten Sovellukset.
  2. Valitse Maps-sovellus.
  3. Valitse Tallennustila ja sitten Tyhjennä tiedot.

LG-puhelimet

1. Valitse Asetukset ja sitten Sovellukset.
  2. Valitse Maps-sovellus.
  3. Valitse Tallennustila ja sitten Tyhjennä tiedot.

Huawei-puhelimet

1.        Siirry laitteen asetuksiin ja sitten Sovellukset.
  2. Napauta uudelleen Sovellukset.
  3. Valitse Maps-sovellus.
  4. Valitse Tallennustila ja sitten Tyhjennä tiedot.

Oppo-puhelimet

1. Siirry laitteen asetuksiin ja sitten Sovellusten hallinta.
  2. Napauta Näytä järjestelmäprosessit.
  3. Valitse Maps-sovellus.
  4. Valitse Tallennustila ja sitten Tyhjennä tiedot.

Xiaomi-puhelimet

1. Siirry laitteen asetuksiin ja sitten Sovellukset.
  2. Avaa Sovellusten hallinnointi ‑välilehti.
  3. Valitse Maps-sovellus.
  4. Valitse Tallennustila ja sitten Tyhjennä tiedot.

Vivo-puhelimet

1. Siirry laitteen asetuksiin ja sitten Sovellusten hallinta.
  2. Valitse Kaikki välilehden valikosta ja valitse sitten Maps-sovellus.
  3. Napauta Tyhjennä tiedot.

Pixel-puhelimet

1. Siirry laitteen asetuksiin ja sitten Sovellukset ja ilmoitukset.
  2. Napauta Katso kaikki sovellukset ja sitten Maps ja sitten Tallennustila ja välimuisti ja sitten Tyhjennä välimuisti.

Lähetä palautetta

Jos ongelmat jatkuvat, lähetä meille palautetta.