Gestionar la configuració de compartició de dades a Google Maps integrat al cotxe

Important: aquest article només fa referència a l'ús de Google Maps integrat al cotxe. La disponibilitat i l'operativitat de les funcions pot dependre del fabricant del cotxe o de la regió i del pla de dades.

Compartiu les dades del vehicle, seleccioneu com voleu que es baixin els mapes sense connexió i consulteu les dades que Maps comparteix amb Google al centre de privadesa.

Nota: aquesta funció no està disponible en tots els idiomes ni en tots els països o regions. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar l'Assistent en altres plataformes.

Trobar el centre de privadesa

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Configuració Settings.
  3. Toqueu Centre de privadesa.

Compartir les dades d'un vehicle amb Google

Compartir les dades del trajecte i del sensor

Quan conduïu, Google recull dades com ara:

• La ubicació GPS.
  • Els detalls de navegació, incloent-hi la ruta que heu seguit.
  • Les descripcions de la via, com ara informació sobre senyals verticals i horitzontals.
  • L'estat dels sensors del vehicle, com ara si els eixugaparabrises estan encesos.
  • Les dades dels sensors de tots els vostres dispositius, com ara les lectures del baròmetre del telèfon i la velocitat de les rodes si el telèfon està connectat a un vehicle compatible.

Google utilitza les teves dades per separat o en combinació amb d'altres per millorar Maps. Google utilitza les dades que comparteixes per actualitzar el mapa i mostrar informació a altres usuaris, com ara l'estat del trànsit en temps real.

Com protegeix Google les dades del trajecte i del sensor

• Les actualitzacions del mapa basades en les dades del trajecte i les dades del sensor no estan associades al vostre Compte de Google ni al vostre vehicle.
  • Les dades del trajecte i del sensor tampoc no estan associades al Compte de Google, sinó a un identificador generat de forma segura que es restableix de manera regular. Això vol dir que Google no pot cercar aquesta informació basada en el Compte de Google.
  • Altres tipus de dades que es recullen mentre exploreu el món, com ara quan utilitzeu l'Assistent de Google, poden estar associades al Compte de Google. Podeu controlar l'opció Activitat al web i en aplicacions anant a myactivity.google.com.
  • Per canviar el permís d'ubicació de Google Maps al cotxe, aneu a Configuració i, a continuació, Aplicacions i notificacions i, a continuació, Permisos de l'aplicació i, a continuació, Ubicació i, a continuació, Maps.
  • Google només recull les dades del trajecte i del sensor necessàries per oferir la millor experiència a Maps. Després de tractar-les, les dades se suprimeixen.
Compartir les dades d'un VE
El vostre vehicle elèctric pot compartir dades amb Google, com ara:
  • el nivell de bateria, la capacitat i la velocitat de càrrega en diferents situacions
  • L'estat de l'aire condicionat.
  • l'eficiència del motor i dels frens
  • especificacions com ara el pes del vehicle

Si compartiu aquestes dades, es desaran als servidors de Google. Les dades s'utilitzen per proporcionar-vos:

• Informació sobre l'autonomia del cotxe.
  • estimacions del nivell de bateria en funció de la destinació
  • temps de càrrega mínims recomanats
  • alertes, com ara si la propera parada està fora de l'abast o si es preveu arribar-hi amb la bateria baixa
  • gestió de la bateria i eficiència del vehicle millorades
Triar les opcions dels mapes sense connexió
Els mapes sense connexió admeten l'ús de funcions d'assistència al conductor relacionades amb la seguretat del vostre vehicle i us permeten utilitzar Maps sense connexió a Internet.
Si trieu la baixada automàtica de mapes sense connexió:
  • Maps baixarà automàticament els mapes sense connexió i els mantindrà actualitzats.
  • Pot ser que el vehicle contacti periòdicament amb els servidors de Google per proporcionar informació, com ara la seva ubicació, l'historial d'ubicacions i els mapes sense connexió que ja heu baixat.
  • De tota manera, podeu seleccionar els mapes sense connexió que vulgueu per baixar-los.
  • Si desactiveu aquesta opció, els mapes sense connexió que ja s'hagin baixat no se suprimiran.
  • Per suprimir-los, aneu a Configuració Settings i, a continuació, Mapes sense connexió.

Si trieu la baixada manual de mapes sense connexió:

• Seleccioneu els mapes sense connexió que vulgueu baixar i actualitzeu-los manualment. Per començar, aneu a Configuració Settings i, a continuació, Mapes sense connexió.
  • Si no baixeu ni actualitzeu el mapa sense connexió de l'àrea per on esteu conduint, pot ser que algunes de les funcions de seguretat deixin de funcionar.