Bruk Google Maps på Apple Watch

Du kan installere Google Maps på Apple Watch, slik at du kan navigere sømløst med telefonen og klokken din.

På klokken kan du også navigere til eksisterende snarveier, få trinnvise veibeskrivelser samt oppdatert forventet ankomsttid for pendleruten din.

For at du skal kunne bruke Google Maps på klokken, må enhetene dine ha følgende:

• WatchOS 5.0 eller nyere
  • iOS 11.0 eller nyere
  • Bluetooth slått på

Konfigurer Google Maps på Apple Watch

Slå på posisjonstjenestene

Viktig: For å kunne bruke Google Maps på klokken din må du slå på posisjonstjenestene.

1. På iPhone trykker du på Innstillinger og så Personvern og så Stedsjenester og så Google Maps.
  2. Trykk på Når appen er i bruk eller Tillat alltid.

Legg til eller endre snarveier for Hjem, Jobb og andre steder

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Apple Watch.
  2. Trykk på HjemJobb eller Endre snarveier.
  3. På iPhone følger du veiledningen på skjermen for å angi hjemme- eller jobbadressen din eller legge inn en snarvei.

Naviger med Apple Watch

Naviger til en eksisterende snarvei

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Apple Watch.
  2. Trykk på en snarvei. Du får trinnvise veibeskrivelser på klokken din.

Du kan også åpne en rute på telefonen etter at du har startet navigeringen på Apple Watch.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPhone.
  2. Trykk på Start Start.

Naviger til en ny destinasjon

For nye destinasjoner kan du få veibeskrivelser trinn for trinn på Apple Watch når du starter navigeringen på telefonen.

1. Start navigeringen på iPhone.
  2. Åpne Google Maps-appen Kart på Apple Watch.
  3. Trykk på den forventede ankomsttiden under «Nåværende tur».

Angi reisemåte på klokken din

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Apple Watch.
  2. Rull nedover, og trykk på Angi reisemåten.
  3. Velg reisemåten.