Brug af Google Maps på dit Apple Watch

Du kan installere Google Maps på dit Apple Watch for at opnå problemfri navigation mellem din telefon og dit ur.

På dit ur kan du også navigere til eksisterende genveje, få trinvise rutevejledninger og få den aktuelle forventede ankomsttid ved pendling.

Hvis du vil bruge Google Maps på dit ur, skal du sørge for, at dine enheder har:

• WatchOS 5 eller nyere
  • iOS 10 eller nyere
  • Bluetooth aktiveret

Konfigurer Google Maps på dit Apple Watch

Slå Placeringstjenester til

Vigtigt! Hvis du vil bruge Google Maps på dit ur, skal du slå placeringstjenester til.

1. På din iPhone skal du trykke på Indstillinger efterfulgt af Privatliv efterfulgt af Placeringstjenester efterfulgt af Google Maps.
  2. Tryk på Kun ved brug af appen eller Tillad altid.

Tilføj eller rediger Hjem, Arbejde og andre genveje

1. Åbn Google Maps-appen Maps på dit Apple Watch.
  2. Tryk på Hjem, Arbejde eller Rediger genveje.
  3. På din iPhone skal du følge vejledningen på skærmen for at konfigurere dit Hjem eller Arbejde eller tilføje en genvej.

Naviger med dit Apple Watch

Naviger til en eksisterende genvej

1. Åbn Google Maps-appen Maps på dit Apple Watch.
  2. Tryk på en genvej. Du får trinvis rutevejledning på dit ur.

Du kan også åbne ruten på din telefon, når du starter navigationen på dit Apple Watch.Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone. Din rute indlæses, når du har fuldført trin 1 og 2. Tryk på Start Start.

Naviger til en ny destination

For nye destinationer kan du få trinvise rutevejledninger på dit Apple Watch, når du starter navigationen på din telefon

1. Start navigationen på din iPhone.
  2. Åbn Google Maps-appen Maps på dit Apple Watch.
  3. Under "Aktuel rejse" skal du trykke på forventet ankomst.

Angiv rejsemodus på dit ur

1. Åbn Google Maps-appen Maps på dit Apple Watch.
  2. Rul ned, og tryk på Angiv rejsemodus.
  3. Vælg din rejsemodus.