Utilitzar Google Maps en un Apple Watch

Per gaudir d'una navegació sense interrupcions entre el telèfon i el rellotge, instal·leu Google Maps a l'Apple Watch.

Des del rellotge, també podeu navegar fins a dreceres existents, rebre indicacions pas a pas i obtenir l'hora estimada d'arribada actual per als vostres desplaçaments diaris.

Per utilitzar Google Maps al rellotge, comproveu que els vostres dispositius tinguin el següent:

• WatchOS 5 o posterior
  • iOS 10 o posterior
  • Bluetooth activat

Configurar Google Maps en un Apple Watch

Activar els serveis d'ubicació

Important: per utilitzar Google Maps al rellotge, activeu els serveis d'ubicació.

1. A l'iPhone, toqueu Configuració i, a continuació, Privacitat i, a continuació, Localització i, a continuació, Google Maps.
  2. Toqueu Amb l'app en ús o Sempre.

Afegir o editar una adreça de casa o de la feina i altres dreceres

1. A l'Apple Watch, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu CasaFeinaEdita les dreceres.
  3. A l'iPhone, seguiu les instruccions en pantalla per configurar l'adreça de casa o de la feina o afegir una drecera.

Navegar amb un Apple Watch

Navegar fins a una drecera existent

1. A l'Apple Watch, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu una drecera. Rebreu indicacions pas a pas al rellotge.

També podeu obrir la ruta al telèfon quan hàgiu iniciat la navegació a l'Apple Watch.

1. A l'iPhone, obriu l'aplicació Google Maps Maps
  2. Toqueu Inicia Inicia.

Navegar fins a una destinació nova

En el cas de les destinacions noves, podeu obtenir indicacions pas a pas a l'Apple Watch en iniciar la navegació al telèfon.

1. A l'iPhone, inicieu la navegació.
  2. A l'Apple Watch, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  3. A "Trajecte actual", toqueu l'hora estimada d'arribada.

Definir el mode de transport al rellotge

1. A l'Apple Watch, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Defineix el mode de transport.
  3. Trieu el mode de transport.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda