Zoeken met de Google Maps-versie die in je auto is ingebouwd

Belangrijk: Dit artikel is alleen bedoeld voor de Google Maps-versie die in je auto is ingebouwd. De beschikbaarheid of functionaliteit is mogelijk afhankelijk van de fabrikant van je auto of van je regio en je data-abonnement.

U kunt op Maps op veel manieren naar bestemmingen zoeken. Met Maps kunt u uw methode kiezen afhankelijk van uw voorkeuren en situatie.

Tip: Deze functie is niet in alle talen en landen/regio's beschikbaar. Meer informatie over het gebruik van de Assistent op andere platforms.

Gesproken zoekopdracht

U kunt op Maps zoeken met spraakopdrachten.

Een bestemming zoeken

1. Open de Google Maps-app Maps op het startscherm van uw auto.
  2. Zoeken naar uw bestemming:
    • Tik op de zoekbalk van Google Maps en dan Alle bestemmingen zoeken Zoeken. Gebruik vervolgens het schermtoetsenbord om een bestemming in te voeren.
    • Tik op Spraak-naar-tekst Voice search en spreek uw bestemming uit.
  3. Navigatie starten of stoppen:
    • Tik op Starten Start.
    • Tik op Sluiten Sluiten.

Tip: Andere routes worden als grijze lijnen weergegeven op de kaart. Tik op de grijze lijnen om uw route te wijzigen.

Een bestemming selecteren uit de zoekopties

Recente locaties

Naar recente plaatsen navigeren in uw auto:
  1. Open de Google Maps-app Maps op het startscherm van uw auto.
  2. Tik op de zoekbalk als u uw Recente plaatsen wilt vinden.
  3. Tik op uw bestemming.

Op categorie naar plaatsen in de buurt zoeken

1. Open de Google Maps-app Maps op het startscherm van uw auto.
  2. Tik op het zoekvak van Google Maps.
  3. Tik op Categorieën Categorieën. Selecteer vervolgens een categorie.
  4. Tik op de locatie waar u naartoe wilt gaan en dan Starten Start.

Tip: U ziet een lijst met plaatsen in de buurt en de geschatte reistijd om daar te komen.

Persoonlijke plaatsen

In uw auto opgeslagen plaatsen:
  1. Log in op uw Google-account.
    1. Open de Google Maps-app Maps op het startscherm van uw auto.
    2. Tik rechtsboven op de Accountcirkel Accounticoon en dan Inloggen bij Google.
    3. Selecteer uw inlogmethode en volg de instructies op het scherm.
  2. Ga naar uw bestaande opgeslagen plaatsen:
    1. Tik op de zoekbalk en dan Persoonlijk Privé.
    2. Tik op een categorie en selecteer uw bestemming.

Meer informatie over hoe u nieuwe plaatsen op uw telefoon kunt opslaan.