Haku autoon asennetusta Google Mapsista

Tärkeää: Tämä artikkeli koskee vain autoon asennettua Google Mapsia. Ominaisuuden saatavuus tai toiminnot voivat vaihdella auton valmistajan tai alueen sekä datapaketin mukaan.

Voit hakea määränpäitä Mapsista monella eri tavalla. Valittavissa on eri hakuvaihtoehtoja asetuksistasi ja tilanteestasi riippuen.

Vinkki: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla kielillä ja kaikissa maissa tai alueilla. Lue, miten voit käyttää Assistantia muissa käyttöympäristöissä.

Äänihaku

Voit hakea Mapsista äänikomennoilla.

Määränpään hakeminen

1. Avaa auton aloitusnäytöltä Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Hae määränpäätä:
    • Napauta Google Mapsin hakukenttää ja sitten Hae kaikkia määränpäitä Haku. Lisää määränpää näyttönäppäimistöllä.
    • Napauta Puheesta tekstiksi Voice search ja sano määränpääsi.
  3. Navigoinnin aloittaminen ja lopettaminen:
    • Napauta Aloita Aloita.
    • Napauta Sulje Sulje.

Vinkki: Muut reitit näkyvät kartalla harmaana. Voit muuttaa reittivalintaasi napauttamalla harmaata reittiä.

Määränpään valitseminen hausta

Viimeisimmät paikat

Navigoi viimeisimpiin paikkoihin autollasi:
  1. Avaa auton aloitusnäytöltä Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Voit etsiä Viimeisimmät paikkasi napauttamalla hakukenttää.
  3. Napauta määränpäätäsi.

Lähellä olevien paikkojen hakeminen luokan mukaan

1. Avaa auton aloitusnäytöltä Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Google Mapsin hakukenttää.
  3. Valitse Luokat Luokat. Valitse sitten luokka.
  4. Napauta sijaintia, johon haluat mennä ja sitten Aloita Aloita.

Vinkki: Näet luettelon lähellä olevista paikoista ja arvion siitä, kauanko matka niihin kestää.

Omat paikat

Näin löydät tallennetut paikkasi autossasi:
  1. Kirjaudu sisään Google-tilillesi.
    1. Avaa auton aloitusnäytöltä Google Maps ‑sovellus Maps.
    2. Valitse oikeasta yläkulmasta tilikuvake Tiliympyrä ja sitten Kirjaudu Googleen.
    3. Valitse kirjautumistapa ja seuraa näytöllä olevia ohjeita.
  2. Siirry nykyisiin tallennettuihin paikkoihisi:
    1. Napauta hakukenttää ja sitten Omat Omat.
    2. Napauta luokkaa ja valitse määränpääsi.

Lue, miten voit tallentaa uusia paikkoja puhelimeen.