Cercar a Google Maps integrat en un cotxe

Important: aquest article només fa referència a l'ús de Google Maps integrat al cotxe. La disponibilitat i l'operativitat de les funcions pot dependre del fabricant del cotxe o de la regió i del pla de dades.

Podeu cercar destinacions a Google Maps de moltes maneres. Maps us permet triar el mètode en funció de la situació i les vostres preferències.

Nota: aquesta funció no està disponible en tots els idiomes ni en tots els països o regions. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar l'Assistent en altres plataformes.

Cercar per veu

Podeu fer cerques a Maps amb ordres de veu.

Cercar una destinació

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Per cercar una destinació, feu el següent:
    • Toqueu la barra de cerca de Google Maps i, a continuació, Cerca en totes les destinacions Cerca. A continuació, utilitzeu el teclat en pantalla per introduir una destinació.
    • Toqueu Parla a text Voice search i digueu la destinació.
  3. Per iniciar o aturar la navegació, feu el següent:
    • Toqueu Inicia Inicia.
    • Toqueu Tanca Tanca.

Consell: al mapa es mostraran altres rutes com a línies de color gris. Toqueu les línies grises per canviar la ruta.

Seleccionar una destinació des de l'opció de cerca

Llocs recents

Per navegar fins als llocs recents al cotxe, feu el següent:
  1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Per cercar llocs a Recents, toqueu la barra de cerca.
  3. Toqueu la destinació.

Cercar llocs propers per categories

1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu el quadre de cerca de Google Maps.
  3. Toqueu Categories Categories. A continuació, seleccioneu una categoria.
  4. Toqueu la ubicació a la qual voleu anar i, a continuació, Inicia Inicia.

Consell: hi trobareu una llista de llocs propers i la durada estimada del trajecte per arribar-hi.

Llocs personals

Per trobar llocs desats al cotxe, feu el següent:
  1. Inicieu la sessió al Compte de Google.
    1. A la pantalla d'inici del cotxe, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
    2. A l'extrem superior dret, toqueu el cercle del compte Cercle del compte i, a continuació, Inicia la sessió a Google.
    3. Seleccioneu el mètode d'inici de sessió i, a continuació, seguiu les instruccions en pantalla.
  2. Per anar als llocs desats, feu el següent:
    1. Toqueu la barra de cerca i, a continuació, Personals Personals.
    2. Toqueu una categoria i, a continuació, seleccioneu la destinació.

Obteniu informació sobre com podeu desar llocs nous al telèfon.