Brug Google Maps, der er installeret i din bil, når du er offline

Du kan bruge offlinekort for at få adgang til pålidelige navigations- og sikkerhedsfunktioner, når der er dårlig internetforbindelse i din bil.

Offlinekort kan downloades og opdateres automatisk i henhold til din aktuelle geografiske placering og dine rejsemønstre.

Vigtigt!

• Denne artikel omhandler kun brug af Google Maps via touchskærmen i din bil. Funktionalitet og tilgængelighed kan variere afhængigt af bilproducent eller region og det aktuelle dataabonnement. Få oplysninger om, hvordan du bruger Google Maps i din bil.
  • Denne funktion er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande/regioner. Du får besked om det, hvis du befinder dig uden for det område, dine offlinekort dækker.

Lad Google Maps administrere dine offlinekort

Google Maps overfører data via VMS (Vehicle Map Service) for at understøtte sikkerhedsrelaterede førerassistancefunktioner i biler, f.eks. genkendelse af vejskilte og adaptiv fartpilot. Disse sikkerhedsfunktioner er baseret på data fra offlinekort. Du kan aktivere "automatisk download" i privatlivscenter for at sikre dig, at kortdata altid er tilgængelige.

Aktivér automatisk download under Privatliv

Sådan aktiverer du automatisk download:

1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2. Tryk på Indstillinger (Settings) nederst.
  3. Tryk på Privatliv og derefter Offlinekort.
  4. Vælg Download offlinekort automatisk.
  5. Sørg for, at du har internetforbindelse, og vent, indtil offlinekortene er downloadet.
Tip! Hvis du deaktiverer automatisk download, gemmes allerede downloadede kort, men der downloades ikke automatisk nye kort.

Administrer offlinekort

Dine offlinekort vises under "Offlinekort" i din bil:

1. Automatisk downloadede kort baseret på, hvor bilen har kørt, hvis du tidligere har aktiveret automatisk download.
  2. Valgfrit: Kortene Hjem og Arbejde, hvis du er logget ind.
  3. Valgfrit: Kort, du selv har downloadet.

Tip! Kortene Hjem og Arbejde er baseret på din hjemme- og arbejdsadresse eller din Google-kontos placeringshistorik.

Download offlinekort
Du kan kun downloade offlinekort, hvis du har et dataabonnement.

Sådan downloader du offlinekort:

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på Indstillinger Settings og derefter Offlinekort nederst.
  3. Tryk på Vælg et kort selv Vælg et kort selv.
  4. Flyt kortet, så det dækker det område, du vil downloade.
  5. Tryk på Download Download.
Omdøb offlinekort
  1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2. Tryk på Indstillinger Settings og derefter Offlinekort nederst.
  3. Vælg et kort, der skal redigeres, og tryk på Omdøb Rediger.
Opdater offlinekort
  1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2. Tryk på Indstillinger Settings og derefter Offlinekort nederst.
  3. Vælg et kort, der skal redigeres, og tryk på Opdater Opdater.
Slet offlinekort
  1. Åbn Google Maps-appen (Maps).
  2. Tryk på Indstillinger (Settingsog derefter Offlinekort nederst.
  3. Vælg et kort, der skal redigeres, og tryk derefter på Slet (Slet).
Tip! Hvis du sletter det automatisk downloadede kort, når automatisk download er aktiveret, downloades området omkring din aktuelle geografiske placering automatisk som erstatning for det slettede kort.